Omgevingsdienst Veluwe Ijssel (OVIJ)

Senior projectleider duurzaamheid

Omgevingsdienst Veluwe Ijssel (OVIJ)

De opdrachtomschrijving

Deze inhuuropdracht verloopt via een aanbesteding. De opdrachtgever heeft eisen en wensen opgegeven. Aan de eisen moet je voldoen om kans te maken. Op de wensen kun je punten scoren.

De Eisen

  • De kandidaat is inzetbaar vanaf 1 maart 2022 tot en met 28 februari 2023 voor tenminste 32 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.
  • Minimaal 5 jaar werkervaring als projectleider op het gebied van duurzaamheid
  • Een afgeronde WO opleiding
  • 2 relevante referenties, die de volgende gegevens bevatten: naam referent, functie, organisatie, e-mailadres en/of telefoonnummer.

De Wensen

  • Meer dan 5 jaar ervaring als projectleider op het gebied van duurzaamheid (zon, warmte, wind, energie of circulariteit) bij een gemeente of Omgevingsdienst. Licht het type project toe en de aanpak die je hanteerde.
  • Beschikt over de competenties omgevingsbewustzijn, bestuurssensitiviteit en netwerken (d.w.z. ontwikkelen en actief onderhouden van contacten met voor de functie relevante netwerken). Licht je ervaring toe en de aanpak die je hanteerde.

Interesse in deze opdracht?

Zo werkt onze dienstverlening

Deze opdracht is gesloten, reageren is helaas niet meer mogelijk

Mis geen kans, word gratis lid

Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox

Gesloten