Wij Groningen

Senior Informatiemanagement Specialist

Wij Groningen

De opdrachtomschrijving

Deze inhuuropdracht verloopt via een aanbesteding. De opdrachtgever heeft eisen en wensen opgegeven. Aan de eisen moet je voldoen om kans te maken. Op de wensen kun je punten scoren.

De Eisen

  • 2 relevante referenties, die de volgende gegevens bevatten: naam referent, functie, organisatie, e-mailadres en/of telefoonnummer.
  • Beschikbaarheid De kandidaat is inzetbaar vanaf 1 maart of 1 april 2023 tot en met 31 december 2023 voor 32 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel 2 keer met 1 jaar worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.
  • Opleiding Een afgeronde HBO- of WO-opleiding is vereist.
  • Ervaring U dient minimaal 5 jaar ervaring te hebben in functies binnen het vakgebied Informatiemanagement, dit moet blijken uit uw CV.

De Wensen

  • Motivatiebrief Bij deze opdracht wordt om een motivatiebrief gevraagd. Deze weegt mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze motivatiebrief wordt beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria. Bij deze opdracht wordt om een motivatiebrief gevraagd. Deze weegt mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze motivatiebrief wordt beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria. Visie en aanpak op de opdracht. Visie op informatiemanagement. Beschikbare ervaring passend bij WIJ Groningen. Motivatie waarom kandidaat past bij de organisatie en bij de opdracht. Goede schriftelijke vaardigheden. De beschrijving van kandidaat sluit uitstekend aan (100%) De beschrijving van kandidaat sluit goed aan (70%) De beschrijving van kandidaat sluit voldoende aan  (30%) De beschrijving van kandidaat is onvolledig en sluit niet aan bij onze uitvraag  (knock-out)
  • Opleiding De mate waarin de genoten opleiding(en) aansluit(en) bij het gevraagde functieprofiel. De opleiding van kandidaat sluit uitstekend aan (100%) De opleiding van kandidaat sluit goed aan (70%) De opleiding van kandidaat sluit voldoende aan (30%) De opleiding van kandidaat is onvolledig en sluit niet aan bij onze uitvraag (knock-out)
  • Kennis en werkervaring De mate waarin de kennis en werkervaring van de kandidaat aansluit bij de opdracht. De beschrijving van kandidaat sluit uitstekend aan (100%) De beschrijving van kandidaat sluit goed aan (70%) De beschrijving van kandidaat sluit voldoende aan (30%) De beschrijving van kandidaat is onvolledig en sluit niet aan bij onze uitvraag (knock-out)
  • Interview Bij deze opdracht worden na de eerste selectieronde met een aantal partijen interviews afgenomen. Deze wegen mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze interviews worden beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria. Bij deze opdracht worden na de eerste selectieronde met een aantal partijen interviews afgenomen. Deze wegen mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze interviews worden beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria. In het gesprek met de kandidaat moet blijken dat:  Een sterke affiniteit met Informatiemanagement; Goede sociale vaardigheden; Goede schriftelijke en communicatieve vaardigheden; De kwaliteiten om snel informatie te kunnen opnemen en een sterk analytisch denkvermogen; Het vermogen om zelfstandig (projectmatig) kunnen werken en op veel borden tegelijkertijd te kunnen schaken; Het interview van kandidaat sluit uitstekend aan (100%) Het interview van kandidaat sluit goed aan (70%) Het interview van kandidaat sluit voldoende aan  (30%) Het interview van kandidaat is onvolledig en sluit niet aan bij onze uitvraag  (knock-out)

Interesse in deze opdracht?

Zo werkt onze dienstverlening

Deze opdracht is gesloten, reageren is helaas niet meer mogelijk

Mis geen kans, word gratis lid

Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox

Gesloten