Gemeente Rotterdam

Redacteur/coördinator Rotterdampas

Gemeente Rotterdam

De opdrachtomschrijving

Deze detacheringsopdracht verloopt via een aanbesteding. De opdrachtgever heeft eisen en wensen opgegeven. Aan de eisen moet je voldoen om kans te maken. Op de wensen kun je punten scoren.

De Eisen

  • 2 relevante referenties, die de volgende gegevens bevatten: naam referent, functie, organisatie, e-mailadres en/of telefoonnummer.

De Wensen

  • Geef aan of de kandidaat in relatie tot deze uitvraag aantoonbaar beschikt over de volgende ervaring: De kandidaat heeft ervaring in een vergelijkbare functie bij een (publieks)tijdschrift; De kandidaat heeft minimaal 1 jaar ervaring in het zelfstandig afnemen en uitwerken van interviews. Indien u verklaart dat de kandidaat over de genoemde ervaring beschikt dient hij aantoonbaar over de genoemde ervaring te beschikken zodat dit leidt tot een redelijk te verwachten professionele uitvoering van de opdracht en/of vervulling van de functie.
  • Geef aan in welke mate de kandidaat in relatie tot deze uitvraag beschikt over de volgende ervaring: Je hebt een schrijfstijl die past bij Rotterdampas, dit blijkt uit de proeftekst die je hebt geschreven; Je hebt een relevant netwerk in (de omgeving van) Rotterdam door eerdere werkervaring in dit vakgebied. Indien u verklaart dat de kandidaat over de genoemde ervaring beschikt dient hij aantoonbaar over de genoemde ervaring te beschikken zodat dit leidt tot een redelijk te verwachten professionele uitvoering van de opdracht en/of vervulling van de functie.
  • De kandidaat beschikt over de volgende systeem kennis: De kandidaat heeft ervaring met Photoshop; De kandidaat heeft ervaring met Mailchimp; De kandidaat heeft ervaring met Drupal. Indien u verklaart dat de kandidaat over de genoemde systeem kennis beschikt dient hij aantoonbaar over de genoemde systeem kennis te beschikken zodat dit leidt tot een redelijk te verwachten professionele uitvoering van de opdracht en/of vervulling van de functie.

Interesse in deze opdracht?

Zo werkt onze dienstverlening

Deze opdracht is gesloten, reageren is helaas niet meer mogelijk

Mis geen kans, word gratis lid

Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox

Gesloten