Gemeente Zevenaar

Projecttrekker Warmtenet (fase 3B)

Gemeente Zevenaar

Over de opdracht
 • € 120 per uur/ max

 • Gelderland

 • 20 uur per week

 • Algemeen-projectmanagement

 • 01 maart 2021

 • 01 november 2021

De opdracht

Eisen en Wensen

Deze opdracht sluit 18 februari 2021 09:25 We kunnen op dit moment niet meer garanderen dat we je reactie succesvol kunnen verwerken

Deze inhuuropdracht verloopt via een aanbesteding. Aan de eisen moet je voldoen om kans te maken. Op de wensen kun je punten scoren.

Eisen
 • De kandidaat is inzetbaar vanaf 1 maart 2021 tot 1 november 2021 voor gemiddeld 16 uur per week. Er wordt een resultaat gevraagd (intentieverklaring) met een inschatting van deze tijd. Opdracht is klaar als de intentieverklaring er ligt. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd met maximaal 2 x 3 maanden. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.
 • Je beschikt over minimaal 5 jaar, opgedaan in de afgelopen tien jaar, relevante werkervaring op het gebied van maatschappelijke/bestuurlijke projecten en processen. Geef in maximaal een half A4 aan waaruit blijkt dat je over deze relevante werkervaring beschikt.
 • je beschikt aantoonbaar over een afgeronde hbo of universitaire opleiding.
 • Je beschikt over specifieke kennis van warmtelevering, kosten en tarieven en hoe deze voor stakeholders (gebruikers en woningcorporaties) doorwerken in haalbaarheid en betaalbaarheid. Geef in maximaal een half A4 aan waaruit blijkt dat je over deze specifieke kennis beschikt.
Wensen
 • Je hebt een goed politiek gevoel en een antenne voor omgevingssignalen, met gevoel voor maatschappelijke en bestuurlijke verhoudingen. Je kunt werk- of opdrachtsituaties schetsen waaruit dit blijkt. De beschreven situatie(s) - in maximaal een half A4 - dienen voldoende relevant te zijn.
 
 - Je hebt een goed politiek gevoel en een antenne voor omgevingssignalen, met gevoel voor maatschappelijke en bestuurlijke verhoudingen en schetst 2 relevante situaties waaruit dit blijkt (5 punten).
 - Je hebt een goed politiek gevoel en een antenne voor omgevingssignalen, met gevoel voor maatschappelijke en bestuurlijke verhoudingen en schetst 1 relevante situatie waaruit dit blijkt (3 punten).
 - Je kunt geen situatie schetsen waaruit blijkt dat je over een goed politiek gevoel en een antenne voor omgevingssignalen, met gevoel voor maatschappelijke en bestuurlijke verhoudingen beschikt (0 punten).
 • Je beschikt over een netwerk die je benut bij het behalen van de doelen. Je kunt werk- of opdrachtsituaties schetsen waaruit dit blijkt. De beschreven situatie(s) - in maximaal een half A4 - dienen voldoende relevant te zijn.
 
 - Je schetst 2 relevante situaties waaruit blijkt dat je beschikt over een netwerk dat je benut bij het behalen van de doelen (5 punten).
 - Je schetst 1 relevante situatie waaruit blijkt dat je beschikt over een netwerk dat je benut bij het behalen van de doelen (3 punten).
 - Je kunt geen relevante situatie schetsen waaruit blijkt dat je beschikt over een netwerk dat je kunt benutten voor het behalen van de doelen (0 punten).
 • Je hebt kennis van de belangrijkste stakeholders binnen de regio (omgeving Zevenaar) die belangen hebben in/bij het project. Je kunt werk- of opdrachtsituaties schetsen waaruit blijkt dat je over deze kennis beschikt. De beschreven situatie(s) - in maximaal een half A4 - dienen voldoende relevant te zijn.
 
 - Je schetst 2 relevante situaties waaruit blijkt dat je beschikt over de gevraagde kennis (5 punten).
 - Je schetst 1 relevante situatie waaruit blijkt dat je beschikt over de gevraagde kennis (3 punten).
 - Je kunt geen relevante situatie schetsen waaruit blijkt dat je beschikt over de gevraagde kennis (0 punten).

Mis geen kans, word gratis lid

Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox