BIJ12

Projectmanagement ondersteuner transitie NDFF

BIJ12

 • max € 55 per uur

 • Utrecht

 • 32 uur per week

 • Algemeen-projectmanagement

 • 02 januari 2023

 • 29 december 2023

De opdrachtomschrijving

Deze inhuuropdracht verloopt via een aanbesteding. De opdrachtgever heeft eisen en wensen opgegeven. Aan de eisen moet je voldoen om kans te maken. Op de wensen kun je punten scoren.

De Eisen

 • 2 relevante referenties, die de volgende gegevens bevatten: naam referent, functie, organisatie, e-mailadres en/of telefoonnummer.
 • Eis 2: De aangeboden kandidaat is akkoord met: a) dat deze opdracht voor gemiddeld 32 uur per week wordt uitgevoerd; b) de procedure en de inhuurvoorwaarden. Toelichting: Benoem in het cv of u akkoord bent met deze eis met ja of nee Indien u dit niet benoemd ( a en b) in uw cv wordt uw aanbieding terzijde gelegd.
 • Eis 4: Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als projectmanagementondersteuner of vergelijkbare rol. Toelichting: Benoem in het cv het nummer van deze eis bij de passende werkervaring. Benoem duidelijk (specifiek) hoe en bij welke opdrachtgever de (werk)ervaring van het gevraagde is opgedaan. Zorg voor een duidelijke, specifieke en inhoudelijke onderbouwing van de eis. Bij het niet duidelijk benoemen en onderbouwen van het bovenstaande en/of indien het gevraagde niet verifieerbaar is voor BIJ12 wordt de aanbieding terzijde gelegd.
 • Eis 5: Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met MSProject. Toelichting: Benoem in het cv het nummer van deze eis bij de passende werkervaring. Benoem duidelijk (specifiek) hoe en bij welke opdrachtgever de (werk)ervaring van het gevraagde is opgedaan. Zorg voor een duidelijke, specifieke en inhoudelijke onderbouwing van de eis. Bij het niet duidelijk benoemen en onderbouwen van het bovenstaande en/of indien het gevraagde niet verifieerbaar is voor BIJ12 wordt de aanbieding terzijde gelegd.

De Wensen

 • Shortlistcriterium 1: Aantoonbare ruime ervaring met een diversiteit aan ondersteunende taken voor management. Denk inhoudelijk aan zowel verslaglegging, complex agendabeheer als taken op het vlak van projectbeheersing. Toelichting: Dit is een wens en dient duidelijk te zijn benoemd in het CV van de kandidaat. Benoem de volgende zaken: - in welke omgeving(en), vanuit welke rol(len) en met welke producten je hieraan invulling hebt gegeven); - een beschrijving van je werkwijze hierbij; - zo mogelijk een voorbeeld meesturen, waar je trots op bent, met inachtneming van de vereisten vanuit AVG; - in kaart brengen van een complexe projectplanning en het monitoren daarvan; - ervaring met het voeren van financiële administratie van projecten.
 • Shortlistcriterium 2: In de afgelopen 7 jaar minimaal 2 jaar ervaring met één van de projectmanagement methodieken, zoals Prince2, agile IPMA en P3O. Toelichting: Benoem deze methodieken en project tools duidelijk in het CV, bij welke opdrachtgever(s) deze ervaring is opgedaan, hoe je het hebt toegepast, in welke periode (dd-mm-jj) en het aantal maanden. Het niet benoemen van één van deze methodieken zal leiden tot puntenaftrek.
 • Shortlistcriterium 3: Een ruime kennis en ervaring met projectondersteuning of vergelijkbare rollen binnen een technisch inhoudelijke omgeving. Denk hierbij aan werken in een ICT, data of monitoring omgeving. Toelichting: Benoem in het cv het nummer van dit shortlistcriterium bij de passende werkervaring. Benoem duidelijk (specifiek) hoe en bij welke opdrachtgever de (werk)ervaring van het gevraagde is opgedaan. Zorg voor een duidelijke, specifieke en inhoudelijke onderbouwing van het shortlistcriterium. Bij het niet duidelijk benoemen en onderbouwen van het bovenstaande en/of indien het gevraagde niet verifieerbaar is voor de provincie worden 0 punten toegekend
 • Fase 2. Mondelinge ronde: beoordeling prijs en kwaliteit Prijs maximaal 200 punten en Kwaliteit maximaal 800 punten Indien in het interview de kandidaat 300 punten of minder behaald, behoudt BIJ12 zich het recht om niet te gunnen. A. Persoonlijke eigenschappen 200/100/50 - Snel van begrip; - Zelfstandig; - Goed georganiseerd; - Flexibel; - Efficiënt; - Bereid tot het oppakken van acute ad hoc-werkzaamheden voor de programmamanager en coördinatoren. B. Vaardigheden 300/200/100 - Projectmatig en nauwgezet werken; - Stressbestendig; - Goed organiserend vermogen; - Meerdere ballen in de lucht kunnen houden en overzicht behouden; - Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. C. Kennis 300/200/100 - Minimaal afgeronde hbo opleiding; - Ervaring met projectondersteunende taken; - Hbo+ werk- en denkniveau; - Diepgaande kennis van MS Office (Word, Excel, Outlook, Powerpoint; - Kennis van projectmanagement methodieken Prince2, IPMA, P3O, CAPM, MSP, PMP of vergelijkbaar; Ervaring met voeren financiële administratie van projecten; - Kennis en ervaring met MSProject en sharepoint (is een pre); - Kennis van het werkgebied natuurinformatie en natuurbeheer (is een pre); - Ervaring met het werken binnen een overheidsorganisatie (is een pre); - Werkervaring in een politiek-bestuurlijke context (is een pre).

Interesse in deze opdracht?

Zo werkt onze dienstverlening

Reageer direct

De opdracht sluit

07 december 2022 11:00

Wij hebben minimaal 1 werkdag nodig om samen met jou een offerte op te maken

Mis geen kans, word gratis lid

Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox