Gemeente Amsterdam

Projectleider wibon

Gemeente Amsterdam

De opdrachtomschrijving

Deze inhuuropdracht verloopt via een aanbesteding. De opdrachtgever heeft eisen en wensen opgegeven. Aan de eisen moet je voldoen om kans te maken. Op de wensen kun je punten scoren.

De Eisen

  • Eis - Werk- en denkniveau De aangeboden kandidaat beschikt over een HBO-werk en denkniveau, o.a. aan te tonen door HBO-modules (AMBI), of afgeronde HBO-opleiding in richting IT/data. Dit dient duidelijk te blijken uit het cv.
  • Eis - Toevoegen motivatie Geef in maximaal 1 A4 aan waarom uw kandidaat de meest geschikte is voor deze opdracht. Uw motivatie zal worden besproken tijdens het interview, indien de kandidaat hiervoor wordt uitgenodigd.
  • Eis - Werkervaring De aangeboden kandidaat beschikt over minimaal vijf jaar aantoonbare ervaring met de wet WIBON, zowel aan de organisatorische kant, als processen, applicaties en data. Dit dient duidelijk te blijken uit CV en eerdere uitgevoerde opdrachten.
  • Eis - Werkervaring De aangeboden kandidaat beschikt over minimaal vijf jaar aantoonbare ervaring op het gebied van projectmanagement als projectleider of coordinator. Dit dient duidelijk te blijken uit het cv.
  • Referentie U dient minimaal 1 relevante referentie op te geven van de aangeboden kandidaat. Vul in: organisatie naam contactpersoon telefoonnummer contactpersoon. Na afstemming met kandidaat en na het gesprek kan de opdrachtgever besluiten om in contact te treden met de referentie.  Let op: de referentie dient op de hoogte te zijn
  • Eis - CV toevoegen U voegt het cv toe van de kandidaat. Het cv is opgesteld in het Nederlands en is maximaal 5 A4 groot. Als een cv meer dan 5 A4 omvat worden alleen de eerste 5 A4 meegenomen in de beoordeling. Het cv dient enkel en alleen ter verificatie van de bij de eisen en wensen gegeven antwoorden. Als het cv niet overeenkomt met de door u gegeven antwoorden kan de gemeente Amsterdam besluiten uw offerte af te wijzen.

De Wensen

  • Wens - Werkervaring De aangeboden kandidaat heeft aantoonbare ervaring in een G4 gemeente. Dit dient duidelijk te blijken uit het cv.
  • Wens - Werkervaring Minimaal 3 jaar ervaring in het werken in een overheids- of gemeentelijke omgeving (100.00+gemeente). Dit dient duidelijk te blijken uit het cv.
  • Wens - Werkervaring De kandidaat heeft ervaring met het opstellen van heldere adviezen. Dit dient te blijken uit CV en eerdere uitgevoerde opdrachten.
  • Wens - Werkervaring De aangeboden kandidaat heeft minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring met GIS-applicaties. Dit dient duidelijk te blijken uit het cv.

Interesse in deze opdracht?

Zo werkt onze dienstverlening

Reageer direct

De opdracht sluit

22 juli 2024 om 06:00

Je reactie ontvangen we graag minimaal 1 werkdag voor sluiting van de opdracht

Akkoord geen bemiddelaar / bureau

Om de inhuurketen kort en transparant te houden kiezen wij ervoor om alleen direct met de zelfstandige te schakelen en niet met bemiddelende partijen.

Mis geen kans, word gratis lid

Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox