Gemeente Zevenaar

Projectleider civiel

Gemeente Zevenaar

Over de opdracht
 • € 105 per uur/ max

 • Gelderland

 • 16 uur per week

 • Algemeen-projectmanagement

 • 01 maart 2021

 • 01 maart 2022

De opdracht

Eisen en Wensen

Deze opdracht sluit 19 februari 2021 09:16 We kunnen op dit moment niet meer garanderen dat we je reactie succesvol kunnen verwerken

Deze inhuuropdracht verloopt via een aanbesteding. Aan de eisen moet je voldoen om kans te maken. Op de wensen kun je punten scoren.

Eisen
 • De kandidaat is inzetbaar vanaf 1 maart 2021 tot 1 maart 2022 voor 16 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel met 2 x 3 maanden worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.
 • Je hebt een WO opleiding of vergelijkbaar niveau (HBO+) afgerond.
 • Je hebt minimaal 5 jaar kennis en ervaring, opgedaan in de afgelopen 10 jaar, op het gebied van project- en procesmanagement en integraal projectmatig werken, ook met externe partijen. Geef in maximaal een half A4 aan waaruit blijkt dat je beschikt over de gevraagde kennis en ervaring.
 • Je hebt minimaal 5 jaar kennis en ervaring, opgedaan in de afgelopen 10 jaar, in het aansturen en begeleiden van (civieltechnische) projecten vanaf de initiatief- tot de realisatiefase. Geef in maximaal een half A4 aan waaruit blijkt dat je beschikt over de gevraagde kennis en ervaring.
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring, opgedaan in de afgelopen 10 jaar, met het werken voor gemeentelijke overheidsinstellingen en zodoende bekend met gemeentelijke procedures en besluitvormingsprocessen. Geef in maximaal een half A4 aan waaruit blijkt dat je beschikt over de gevraagde ervaring.
Wensen
 • Je hebt ervaring met het ondersteunen bij de planologische procedures en vergunningen voor projecten op nieuwbouw- en ontwikkellocaties voor woningbouw. Je kunt dit aantonen door werk- of opdrachtsituaties te schetsen waaruit deze ervaring blijkt. De beschreven situaties dienen voldoende relevant te zijn. 
 
 - Je hebt ervaring met het ondersteunen bij de planologische procedures en vergunningen voor projecten op nieuwbouw- en ontwikkellocaties voor woningbouw en kunt dit aantonen door 2 relevante werk- of opdrachtsituaties te schetsen waaruit deze ervaring blijkt (5 punten).
 - Je hebt ervaring met het ondersteunen bij de planologische procedures en vergunningen voor projecten op nieuwbouw- en ontwikkellocaties voor woningbouw en kunt dit aantonen door een relevante werk- of opdrachtsituatie te schetsen waaruit deze ervaring blijkt (3 punten).
 - Je hebt geen ervaring met het ondersteunen bij de planologische procedures en vergunningen voor projecten op nieuwbouw- en ontwikkellocaties voor woningbouw (0 punten).
 • Je hebt ervaring in het leiden van infrastructurele (deel-)projecten binnen nieuwbouwlocaties voor woningbouw. Je kunt dit aantonen door werk- of opdrachtsituaties te schetsen waaruit deze ervaring blijkt. De beschreven situaties dienen voldoende relevant te zijn. 
 
 - Je hebt ervaring in het leiden van infrastructurele (deel-)projecten binnen nieuwbouwlocaties voor woningbouw en kunt dit aantonen door 2 relevante werk- of opdrachtsituaties te schetsen waaruit deze ervaring blijkt (5 punten).
 - Je hebt ervaring in het leiden van infrastructurele (deel-)projecten binnen nieuwbouwlocaties voor woningbouw en kunt dit aantonen door een relevante werk- of opdrachtsituatie te schetsen waaruit deze ervaring blijkt (3 punten).
 - Je hebt geen ervaring in het leiden van infrastructurele (deel-)projecten binnen nieuwbouwlocaties voor woningbouw (0 punten).
 • Je beschikt over lokale kennis van het gebied en organisaties (waaronder de betrokken externe partijen, zoals waterschappen, nutsbedrijven en ontwikkelaars). Je kunt dit aantonen door een werk- of opdrachtsituatie te schetsen waaruit deze kennis blijkt. De beschreven situatie dient voldoende relevant te zijn. 
 
 - Je hebt lokale kennis van het gebied en organisaties en kunt dit aantonen door
 een relevante werk- of opdrachtsituatie te schetsen waaruit deze kennis blijkt (5 punten).
 - Je hebt geen lokale kennis van het gebied en organisaties (0 punten).

Mis geen kans, word gratis lid

Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox