Provincie Utrecht

Netwerkarchitect / Contractmanager Dynamisch Verkeersmanagement

Provincie Utrecht

De opdrachtomschrijving

Deze inhuuropdracht verloopt via een aanbesteding. De opdrachtgever heeft eisen en wensen opgegeven. Aan de eisen moet je voldoen om kans te maken. Op de wensen kun je punten scoren.

De Eisen

  • Eis 4: De aangeboden kandidaat heeft minimaal een afgeronde opleiding op HBO-bachelor en/of WO-bachelor niveau richting ICT en/of Verkeerskunde Toelichting: Deze afgeronde en erkende opleiding moet duidelijk zijn benoemd in het cv van de kandidaat. Benoem bij elke opleiding waar deze is gevolgd, of deze is afgerond en wanneer het diploma is behaald. Bij het niet benoemen van bovenstaande wordt de aanbieding terzijde gelegd.
  • Eis 5: De aangeboden kandidaat heeft in de afgelopen 5 jaar minimaal 3 jaar aantoonbaar werkervaring met contractmanagement en aanbestedingen. Toelichting: Benoem in het cv het nummer van deze eis bij de passende werkervaring. Benoem duidelijk (specifiek) hoe en bij welke opdrachtgever de (werk)ervaring van het gevraagde is opgedaan. Zorg voor een duidelijke, specifieke en inhoudelijke onderbouwing van de eis. Bij het niet duidelijk benoemen en onderbouwen van het bovenstaande en/of indien het gevraagde niet verifieerbaar is voor de provincie wordt de aanbieding terzijde gelegd.
  • Eis 6: De aangeboden kandidaat heeft in de afgelopen 5 jaar minimaal 4 jaar werkervaring als specialist op gebied van DVM systemen. Toelichting: Benoem in het cv het nummer van deze eis bij de passende werkervaring. Benoem duidelijk (specifiek) hoe en bij welke opdrachtgever de (werk)ervaring van het gevraagde is opgedaan. Zorg voor een duidelijke, specifieke en inhoudelijke onderbouwing van de eis. Bij het niet duidelijk benoemen en onderbouwen van het bovenstaande en/of indien het gevraagde niet verifieerbaar is voor de provincie wordt de aanbieding terzijde gelegd.
  • 2 relevante referenties, die de volgende gegevens bevatten: naam referent, functie, organisatie, e-mailadres en/of telefoonnummer.
  • Fase 2. Mondelinge ronde: beoordeling prijs en kwaliteit Prijs maximaal 300 punten en Kwaliteit maximaal 700 punten Indien in het interview de kandidaat 300 punten of minder behaald, behoudt de provincie Utrecht zich het recht om niet te gunnen. A. Persoonlijke eigenschappen 300/200/100/0 1. Je bent analytisch sterk met een praktische instelling, oplossingsgericht en hebt een grote mate van zelfstandigheid 2. Je bent bevlogen, betrokken, loyaal en behulpzaam 3. Je bent verantwoordelijk, integer en eerlijk 4. Je bent een teamspeler en kunt tegen een bureaucratisch stootje B. Vaardigheden 200/100/50/0 1. Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift 2. Je werkt gestructureerd, gedisciplineerd en enthousiasmerend 3. Je hebt een zelfstartend vermogen en je beschikt over de nodige geduld en veerkracht 4. Je onderkent meerdere wegen naar Rome: als A niet werkt verzin je een B C. Kennis 200/100/50/0 1. Je hebt kennis van DVM-systemen. 2. Je hebt kennis van contractmanagement en aanbestedingen in de publieke sector.

De Wensen

  • Shortlistcriterium 1: De aangeboden kandidaat heeft een afgeronde opleiding op HBO-bachelor niveau en/of WO-bachelor niveau. Toelichting: Benoem in het cv het nummer van dit shortlistcriterium bij de passende werkervaring. Benoem duidelijk (specifiek) hoe en bij welke opdrachtgever de (werk)ervaring van het gevraagde is opgedaan. Zorg voor een duidelijke, specifieke en inhoudelijke onderbouwing van het shortlistcriterium. Bij het niet duidelijk benoemen en onderbouwen van het bovenstaande en/of indien het gevraagde niet verifieerbaar is voor de provincie worden 0 punten toegekend
  • Shortlistcriterium 2: De aangeboden kandidaat heeft minimaal 3 jaar aantoonbaar werkervaring met contractmanagement en aanbestedingen. Toelichting: Benoem in het cv het nummer van dit shortlistcriterium bij de passende werkervaring. Benoem duidelijk (specifiek) hoe en bij welke opdrachtgever de (werk)ervaring van het gevraagde is opgedaan. Zorg voor een duidelijke, specifieke en inhoudelijke onderbouwing van het shortlistcriterium. Bij het niet duidelijk benoemen en onderbouwen van het bovenstaande en/of indien het gevraagde niet verifieerbaar is voor de provincie worden 0 punten toegekend
  • Shortlistcriterium 3: De aangeboden kandidaat heeft minimaal 4 jaar werkervaring met DVM systemen in de afgelopen 5 jaar. Heeft daarbij succesvol gewerkt in projecten op het snijvlak van verkeersmanagement en IT. Toelichting: Benoem in het cv het nummer van dit shortlistcriterium bij de passende werkervaring. Benoem duidelijk (specifiek) hoe en bij welke opdrachtgever de (werk)ervaring van het gevraagde is opgedaan. Zorg voor een duidelijke, specifieke en inhoudelijke onderbouwing van het shortlistcriterium. Bij het niet duidelijk benoemen en onderbouwen van het bovenstaande en/of indien het gevraagde niet verifieerbaar is voor de provincie worden 0 punten toegekend

Interesse in deze opdracht?

Zo werkt onze dienstverlening

Deze opdracht is gesloten, reageren is helaas niet meer mogelijk

Mis geen kans, word gratis lid

Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox

Gesloten