Provincie Utrecht

Juridisch adviseur bestuurs- en privaatrecht

Provincie Utrecht

Over de opdracht

freelance
 • geen max tarief

 • Utrecht

 • 36 uur per week

 • Juridisch

 • 21 februari 2022

 • 20 mei 2022

De opdracht

De opdracht sluit

13 januari 2022 11:00

We kunnen op dit moment niet meer garanderen dat we je reactie succesvol kunnen verwerken.

Opdracht verloopt via

Aanbesteding

Aan de eisen moet je voldoen om kans te maken. Op de wensen kun je punten scoren.

Type inhuur

ZZP bemiddeling

De Eisen

 • Eis 5 De aangeboden kandidaat heeft in de afgelopen 10 jaar minimaal 3 jaar ervaring met juridische advisering binnen een overheidsorganisatie. Toelichting: Benoem in het cv het nummer van deze eis bij de passende werkervaring. Benoem duidelijk (specifiek) hoe en bij welke opdrachtgever de (werk)ervaring van het gevraagde is opgedaan. Zorg voor een duidelijke, specifieke en inhoudelijke onderbouwing van de eis. Bij het niet duidelijk benoemen en onderbouwen van het bovenstaande en/of indien het gevraagde niet verifeerbaar is voor de provincie wordt de aanbieding terzijde gelegd.KeuzemogelijkhedenJa (0 Punten)Nee (0 Punten)
 • Eis 4 De aangeboden kandidaat heeft een afgeronde juridische opleiding op minimaal hbo-bachelor niveau. Toelichting: Deze afgeronde en erkende opleiding moet duidelijk zijn benoemd in het cv van de kandidaat. Benoem bij elke opleiding waar deze is gevolgd, of deze is afgerond en wanneer het diploma is behaald. Bij het niet benoemen van bovenstaande wordt de aanbieding terzijde gelegd.KeuzemogelijkhedenJa (0 Punten)Nee (0 Punten)
 • Fase 2. Mondelinge ronde: beoordeling prijs en kwaliteit Prijs maximaal 300 punten en Kwaliteit maximaal 700 punten Indien in het interview de kandidaat 300 punten of minder behaald, behoudt de provincie Utrecht zich het recht om niet te gunnen. A. Persoonlijke eigenschappen 300/200/100/0 Persoonlijke eigenschap 1 je bent een stevige persoonlijkheid met overtuigingskracht Persoonlijke eigenschap 2 Je bent samenwerkingsgericht, een teamplayer Persoonlijke eigenschap 3 je beschikt over bestuurlijke sensitiviteit Persoonlijke eigenschap 4 Je bent een netwerker en kunt goede relaties onderhouden met interne en externe partijen Persoonlijke eigenschap 5 Je bent resultaatgericht Persoonlijke eigenschap 6 Je bent flexibel en klantgericht B. Vaardigheden 200/100/50/0 Vaardigheden 1 Je hebt uitstekende adviesvaardigheden: je durft met creativiteit en een gezonde afweging van risico's en belangen adviezen te geven binnen juridisch aanvaardbare grenzen Vaardigheden 2 Je bent in staat om mee te denken over het realiseren van bestuurlijke doelen Vaardigheden 3 Je kunt goed overzicht houden en prioriteiten stellen C. Kennis 200/100/50/0 Kennis 1 Je hebt actuele kennis van staatssteunregelgeving, subsidierecht en mandaat Kennis 2 Je hebt kennis van deelnemingen/rechtspersonenrechtKeuzemogelijkheden- (0 Punten)- (0 Punten)- (0 Punten)
 • 2 relevante referenties, die de volgende gegevens bevatten: naam referent, functie, organisatie, e-mailadres en/of telefoonnummer.

De Wensen

 • Shortlistcriterium 2 De aangeboden kandidaat heeft minimaal 3 jaar ervaring in de afgelopen 10 jaar met juridische advisering binnen een overheidsorganisatie. Toelichting: (bij shortlistcriteria) Benoem in het cv het nummer van dit shortlistcriterium bij de passende werkervaring. Benoem duidelijk (specifiek) hoe en bij welke opdrachtgever de (werk)ervaring van het gevraagde is opgedaan. Zorg voor een duidelijke en specifieke inhoudelijke onderbouwing van het shortlistcriterium. Bij het niet duidelijk benoemen en onderbouwen van het bovenstaande en/of indien het gevraagde niet verifeerbaar is voor de provincie worden 0 punten toegekend.Keuzemogelijkhedenmeer dan 7 jaar ervaring met juridische advisering binnen een overheidsorganisatie (100 Punten)5 tot 7 jaar ervaring met juridische advisering binnen een overheidsorganisatie (75 Punten)3 tot 5 jaar ervaring met juridische advisering binnen een overheidsorganisatie (50 Punten)minder dan 3 jaar ervaring met juridische advisering binnen een overheidsorganisatie (0 Punten)
 • Shortlistcriterium 1 De aangeboden kandidaat heeft bij voorkeur een afgeronde wo-opleiding in juridische richting. Toelichting: (bij shortlistcriteria) Benoem in het cv het nummer van dit shortlistcriterium bij de passende werkervaring. Benoem duidelijk (specifiek) hoe en bij welke opdrachtgever de (werk)ervaring van het gevraagde is opgedaan. Zorg voor een duidelijke, specifieke en inhoudelijke onderbouwing van het shortlistcriterium. Bij het niet duidelijk benoemen en onderbouwen van het bovenstaande en/of indien het gevraagde niet verifeerbaar is voor de provincie worden 0 punten toegekend.Keuzemogelijkhedenafgeronde juridische wo-opleiding (100 Punten)afgeronde juridische hbo-opleiding (50 Punten)
 • Shortlistcriterium 4 De aangeboden kandidaat heeft aantoonbare ervaring met juridische advisering over subsidierecht, staatssteun en mandaat. Toelichting: (bij shortlistcriteria) Benoem in het cv het nummer van dit shortlistcriterium bij de passende werkervaring. Benoem duidelijk (specifiek) hoe en bij welke opdrachtgever de (werk)ervaring van het gevraagde is opgedaan. Zorg voor een duidelijke en specifieke onderbouwing van het shortlistcriterium. Bij het niet duidelijk benoemen en onderbouwen van het bovenstaande en/of indien het gevraagde niet verifeerbaar is voor de provincie worden 0 punten toegekend.Keuzemogelijkhedenervaring met juridische advisering over subsidierecht, staatssteun en mandaat (100 Punten)ervaring met juridische advisering over staatssteun en subsidies (75 Punten)ervaring met juridische advisering over subsidierecht, staatssteun of mandaat (50 Punten)geen ervaring met juridische advisering over subsidierecht, staatsteun en mandaa (0 Punten)
 • Shortlistcriterium 3 De aangeboden kandidaat heeft aantoonbare ervaring met juridische advisering op het gebied van bestuurs- en privaatrecht. Toelichting: (bij shortlistcriteria) Benoem in het cv het nummer van dit shortlistcriterium bij de passende werkervaring. Benoem duidelijk (specifiek) hoe en bij welke opdrachtgever de (werk)ervaring van het gevraagde is opgedaan. Zorg voor een duidelijke en specifieke onderbouwing van het shortlistcriterium. Bij het niet duidelijk benoemen en onderbouwen van het bovenstaande en/of indien het gevraagde niet verifeerbaar is voor de provincie worden 0 punten toegekend.Keuzemogelijkhedenervaring met juridische advisering op het gebied van bestuurs- en privaatrecht (100 Punten)ervaring met juridische advisering op het gebied van privaatrecht (50 Punten)Anders (0 Punten)

Mis geen kans, word gratis lid

Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox