Rijkswaterstaat

Integrale Veiligheid adviseur

Rijkswaterstaat

De opdrachtomschrijving

Deze inhuuropdracht verloopt via een aanbesteding. De opdrachtgever heeft eisen en wensen opgegeven. Aan de eisen moet je voldoen om kans te maken. Op de wensen kun je punten scoren.

De Eisen

  • 2 relevante referenties, die de volgende gegevens bevatten: naam referent, functie, organisatie, e-mailadres en/of telefoonnummer.
  • E In verband met de werkzaamheden dient de kandidaat een Verklaring Omtrent Gedrag te kunnen overleggen binnen 4-6 weken na start van de opdracht.
  • Eis 1: De aangeboden kandidaat beschikt over een afgeronde HVK of Middelbare Veiligheidskunde.
  • Eis 2: De aangeboden kandidaat heeft kennis van en minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring met Integrale Veiligheid en/of veiligheid coördinatie binnen een projectorganisatie in de GWW-sector.
  • Eis 3: De aangeboden kandidaat heeft kennis van en minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de infrastructuur (GWW-sector).
  • Eis 4: De kandidaat is in het bezit van een VCA-certificaat 'Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCU' (VOL-VCA). Toelichting: Geldige diploma’s dragen het VCA/VCU-logo, de vermelding ‘Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCA’, de naam van het Examencentrum VCA, kandidaat naam, geboortedatum en VCA-diplomanummer. Bij het niet benoemen van VCA gegevens in het CV van de kandidaat en hierdoor de verificatie in het Centraal Diploma Register (CDR) https://www.vca.ssvv.nl niet kan plaatsvinden zal de aanbieding terzijde worden gelegd.

De Wensen

  • Wens 1: De aangeboden kandidaat heeft aantoonbare kennis van en ervaring met het invullen van de opdrachtgevers-verantwoordelijkheid op het gebied van veiligheidsmanagement.
  • Wens 2: De aangeboden kandidaat heeft aantoonbare kennis van en ervaring met risicoanalyses en het opstellen van RI&E’s in infrastructurele projecten

Interesse in deze opdracht?

Zo werkt onze dienstverlening

Deze opdracht is gesloten, reageren is helaas niet meer mogelijk

Mis geen kans, word gratis lid

Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox

Gesloten