Gemeente Den Helder

Hr organisatieadviseur

Gemeente Den Helder

De opdrachtomschrijving

Deze inhuuropdracht verloopt via een aanbesteding. De opdrachtgever heeft eisen en wensen opgegeven. Aan de eisen moet je voldoen om kans te maken. Op de wensen kun je punten scoren.

De Eisen

  • Ervaring De kandidaat heeft minimaal drie jaar ervaring als HR-(organisatie)adviseur bij een gemeente
  • Opleiding De kandidaat heeft minimaal een afgeronde relevante HBO opleiding (bijvoorbeeld HRM of Organisatiekunde)

De Wensen

  • Ervaring De kandidaat heeft ervaring met met het opstarten van een academy bij een gemeente/binnen de overheid. Licht dit toe en geef aan welke rol de kandidaat heeft gehad bij de opstart.
  • Beschikbaarheid De kandidaat is uiterlijk 1 april (of eerder) beschikbaar. Geef dit duidelijk aan in het C.V.
  • Ervaring De kandidaat heeft ervaring met Opgavegericht werken. licht het antwoord toe en geef aan welke rol de kandidaat heeft gehad hierbij.
  • Interview Bij deze opdracht worden na de eerste selectieronde met een aantal partijen interviews afgenomen. Deze wegen mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze interviews worden beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria. Tijdens het interview zullen wij de kandidaat toetsen op de volgende punten: Werkervaring Kennis Competenties: Praktisch ingesteld, doorpakkenKlik met het team
  • werkervaring Minimaal één jaar werkervaring als organisatie-adviseur bij een gemeente in de afgelopen vijf jaar. Geef dit duidelijk aan in het C.V.

Interesse in deze opdracht?

Zo werkt onze dienstverlening

Reageer direct

De opdracht sluit

23 februari 2024 11:00

Je reactie ontvangen we graag minimaal 1 werkdag voor sluiting van de opdracht

Akkoord geen bemiddelaar / bureau

Om de inhuurketen kort en transparant te houden kiezen wij ervoor om alleen direct met de zelfstandige te schakelen en niet met bemiddelende partijen.

Mis geen kans, word gratis lid

Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox