Gemeente Delfzijl

Deelprojectleider Demo Woning

Gemeente Delfzijl

De opdrachtomschrijving

Deze inhuuropdracht verloopt via een aanbesteding. De opdrachtgever heeft eisen en wensen opgegeven. Aan de eisen moet je voldoen om kans te maken. Op de wensen kun je punten scoren.

De Eisen

  • Je hebt kennis van het werkgebied van de toekomstige gemeente Eemsdelta. Je hebt kennis van de problematiek in het aardgaswinningsgebied in de provincie Groningen.
  • Ervaring met duurzame demowoning-projecten/adviseren van inwoners in de Eemsdelta.
  • Minimaal een opleiding op universitair niveau.
  • Vijf tot tien jaar ervaring met beleidsvorming en projectmanagement op gebied van Klimaat en Duurzaamheid, met name de energietransitie in de gebouwde omgeving.

De Wensen

  • Bij deze opdracht worden na de eerste selectieronde met een aantal partijen interviews afgenomen. Deze wegen mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze interviews worden beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria.<br> <div style="padding:10px">Tijdens het gesprek wordt getoetst of de kandidaat voldoen aan de in de opdracht gestelde functie-eisen. Deze zijn in de tekst van deze opdracht terug te vinden.
  • Bij deze opdracht wordt om een motivatiebrief gevraagd. Deze weegt mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze motivatiebrief wordt beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria.<br> <div style="padding:10px">De brief dient door de kandidaat zelf geschreven te worden. De kandidaat dient gemotiveerd aan te geven waarom hij/zij geschikt is voor deze opdracht en voldoet aan de competenties (door middel van voorbeelden). De brief wordt door de opdrachtgever getoetst aan de hand van de omschreven functietaken en/of competenties zoals verwoord in de kandidaat- en/of opdrachtomschrijving.Indien de kandidaat niet wordt geselecteerd, worden automatisch geen beoordelingspunten toegekend aan dit onderdeel.

Interesse in deze opdracht?

Zo werkt onze dienstverlening

Deze opdracht is gesloten, reageren is helaas niet meer mogelijk

Mis geen kans, word gratis lid

Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox

Gesloten