Provincie Utrecht

Contentexpert/webredacteur

Provincie Utrecht

Over de opdracht
 • € 89 per uur/ max

 • Utrecht

 • 40 uur per week

 • Voorlichting en Communicatie

 • 19 juli 2021

 • 18 november 2021

De opdracht

Eisen en Wensen

Deze opdracht sluit 21 juni 2021 10:00 Wij hebben minimaal 1 werkdag nodig om samen met jou offerte op te maken

Deze inhuuropdracht verloopt via een aanbesteding. Aan de eisen moet je voldoen om kans te maken. Op de wensen kun je punten scoren.

Eisen
 • 2 relevante referenties, die de volgende gegevens bevatten: naam referent, functie, organisatie, e-mailadres en/of telefoonnummer.
 • Eis 4 De aangeboden kandidaat heeft minimaal een afgeronde bacheloropleiding in communicatie of journalistiek. Toelichting: Deze afgeronde en erkende opleiding moet duidelijk zijn benoemd in het cv van de kandidaat. Benoem bij elke opleiding waar deze is gevolgd, of deze is afgerond en wanneer het diploma is behaald. Bij het niet benoemen van bovenstaande wordt de aanbieding terzijde gelegd.
 • Eis 6 De aangeboden kandidaat heeft gedurende de afgelopen 5 jaar minimaal 3 jaar werkervaring als contentexpert/webredacteur. Toelichting: Benoem in het cv het nummer van deze eis bij de passende werkervaring. Benoem duidelijk (smart) bij welke opdrachtgever de werkervaring van het gevraagde is opgedaan. Zorg voor een duidelijke onderbouwing van de eis Bij het niet duidelijk benoemen en onderbouwen van het bovenstaande wordt de aanbieding terzijde gelegd.
 • Eis 7 De aangeboden kandidaat heeft de afgelopen 5 jaar minimaal 3 jaar werkervaring bij een overheidsorganisatie. Toelichting: Benoem in het cv het nummer van deze eis bij de passende werkervaring. Benoem duidelijk (smart) bij welke opdrachtgever de werkervaring van het gevraagde is opgedaan. Zorg voor een duidelijke onderbouwing van de eis Bij het niet duidelijk benoemen en onderbouwen van het bovenstaande wordt de aanbieding terzijde worden gelegd.
Wensen
 • Shortlistcriterium 1 De aangeboden kandidaat heeft gedurende de afgelopen 5 jaar minimaal 3 jaar ervaring als contentexpert/webredacteur. Toelichting: Benoem in het cv het nummer van dit shortlistcriterium bij de passende werkervaring. Benoem duidelijk (smart) bij welke opdrachtgever de werkervaring van het gevraagde is opgedaan. Zorg voor een duidelijke onderbouwing van het shortlistcriterium. Bij het niet duidelijk onderbouwen van het bovenstaande worden 0 punten toegekend.
 • Shortlistcriterium 2 De aangeboden kandidaat heeft de afgelopen 5 jaar minimaal 3 jaar werkervaring bij een overheidsorganisatie. Toelichting: Benoem in het cv het nummer van dit shortlistcriterium bij de passende werkervaring. Benoem duidelijk (smart) bij welke opdrachtgever de werkervaring van het gevraagde is opgedaan. Zorg voor een duidelijke onderbouwing van het shortlistcriterium. Bij het niet duidelijk onderbouwen van het bovenstaande worden 0 punten toegekend.
 • Fase 2. Mondelinge ronde: beoordeling prijs en kwaliteit Prijs maximaal 300 punten en Kwaliteit maximaal 700 punten Indien in het interview de kandidaat 300 punten of minder behaald, behoudt de provincie Utrecht zich het recht om niet te gunnen. A. Persoonlijke eigenschappen 300/200/100/0 Persoonlijke eigenschap 1 Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden Persoonlijke eigenschap 2 Teamspeler Persoonlijke eigenschap 3 Pro-actief Persoonlijke eigenschap 4 Bestuurlijk, politieke sensitiviteit B. Vaardigheden 200/100/50/0 Vaardigheden 1 Ruime ervaring met het inrichten van en/of adviseren over content voor websites en sociale media Vaardigheden 2 Ruime ervaring met voorbereiden en plaatsen van graphic designs, illustraties, foto's en video Vaardigheden 3 Snel kunnen eigen maken van een Content management Systeem (voorkeur als je ervaring hebt met cms Open Drupal/Iris) Vaardigheden 4 Helder adviseren C. Kennis 200/100/50/0 Kennis 1 Kennis van social monitoring tools Kennis 2 Kennis van inrichten van en/of adviseren over content voor websites en social media Kennis 3 Kennis van en ervaring met online communicatiemiddelen Kennis 4 Basiskennis van toegankelijkheidseisen voor websites van de overheid Kennis 5 Kennis en ervaring met contentmanagementsystemen van SEO en webrichtlijnen

Zo werkt onze dienstverlening

Binnen 1 werkdag reactie

 • We beoordelen je CV om te zien of er een match is
 • We controleren of je voldoet aan de eisen en wensen
 • We onderzoeken op basis van data of je gewenste tarief concurrerend is

Omdat het proces verloopt via een aanbesteding is het belangrijk dat je een goede kans maakt om de opdracht te winnen. Bij een match starten we het offertetraject, bij twijfel laten we dit binnen 1 werkdag weten.

App screenshot

Bronvermelding

Provincie Utrecht maakt gebruik van het platform Inhuurdesk.nl voor de inhuur van personeel. Wij helpen je graag bij het uitbrengen van een offerte, maar er is ook de mogelijkheid dit zelf te doen. Je moet daarvoor zijn ingeschreven als leverancier en zijn toegelaten tot het Dynamisch aankoopsysteem van de Provincie Utrecht.

Mis geen kans, word gratis lid

Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox