NIPV

Communicatieadviseur LOOP

NIPV

De opdrachtomschrijving

Deze inhuuropdracht verloopt via een aanbesteding. De opdrachtgever heeft eisen en wensen opgegeven. Aan de eisen moet je voldoen om kans te maken. Op de wensen kun je punten scoren.

De Eisen

  • EIS: De kandidaat beschikt minimaal over WO werk- en denkniveau. Dit blijkt uit een afgeronde HBO-opleiding inclusief relevantie werkervaring en/of een afgeronde WO-opleiding. Dit blijkt uit het CV.
  • 2 relevante referenties, die de volgende gegevens bevatten: naam referent, functie, organisatie, e-mailadres en/of telefoonnummer.

De Wensen

  • EIS De kandidaat heeft minimaal 5 jaar aantoonbare en relevante werkervaring. Dit moet blijken uit een toelichting in het CV.
  • WENS De kandidaat heeft ervaring met communicatietrajecten in een complexe landelijke omgeving met veel verschillende spelers op politiek-bestuurlijk en topmanagement- en ambtelijk en medewerkersniveau uit de publieke en particuliere sector. U toont dit aan met een beschrijving in het CV van het soort project en wat de relevantie/toegevoegde waarde is tot/voor deze offerteaanvraag. Benoem de organisatie en duur van het project.
  • EIS De kandidaat heeft kennis van en minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met effectieve communicatie via moderne communicatiemiddelen. Geef in het CV een toelichting hoe en waar de kandidaat die kennis heeft opgedaan.

Interesse in deze opdracht?

Zo werkt onze dienstverlening

Deze opdracht is gesloten, reageren is helaas niet meer mogelijk

Mis geen kans, word gratis lid

Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox

Gesloten