Gemeente Rotterdam

Communicatieadviseur Gebruikersvriendelijke Rotterdamse Efficiënte Administratie (GREAT)

Gemeente Rotterdam

De opdrachtomschrijving

Deze detacheringsopdracht verloopt via een aanbesteding. De opdrachtgever heeft eisen en wensen opgegeven. Aan de eisen moet je voldoen om kans te maken. Op de wensen kun je punten scoren.

De Eisen

  • U dient het Curriculum Vitae van de kandidaat te uploaden in deze vraag. Het CV dient ter verificatie van het in de inschrijving gestelde. Vormvereisten: - Volledige naam + voorletters kandidaat - Beschikbaar voor x aantal uren vanaf startdatum - Opleiding - Werkervaring - Specifieke kennis - Systeem kennis - Relevante nevenactiviteiten - Gevraagde certificaten + naam instituut + datum behaald - in het Nederlands - maximaal 5 A4 enkelzijdig groot. U bevestigt het Curriculum Vitae van de kandidaat te hebben geüpload. Knock-out Het bovenstaand gestelde betreft een eis (knock-out). Indien de inschrijving niet aantoonbaar voldoet aan deze eis komt de inschrijving niet voor gunning in aanmerking.
  • 2 relevante referenties, die de volgende gegevens bevatten: naam referent, functie, organisatie, e-mailadres en/of telefoonnummer.
  • Je bent in het bezit van een afgeronde HBO- of WO-opleiding op het gebied van communicatie; Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in het vakgebied; Je hebt uitstekende mondelinge en aantoonbare schriftelijke vaardigheden (fijne vlotte pen).

De Wensen

  • Je hebt ervaring met interne communicatievraagstukken voor ICT-trajecten en interne verandertrajecten. Indien u verklaart dat de kandidaat over de genoemde ervaring beschikt dient hij aantoonbaar over de genoemde ervaring te beschikken zodat dit leidt tot een redelijk te verwachten professionele uitvoering van de opdracht en/of vervulling van de functie.
  • Geef aan of de kandidaat in relatie tot deze uitvraag beschikt over de volgende ervaring: Indien u verklaart dat de kandidaat over de genoemde ervaring beschikt dient hij aantoonbaar over de genoemde ervaring te beschikken zodat dit leidt tot een redelijk te verwachten professionele uitvoering van de opdracht en/of vervulling van de functie.
  • Je hebt een goed gevoel voor de kracht van beeld/video, je weet feilloos hoe je content moet creëren. Indien u verklaart dat de kandidaat over de genoemde specifieke kennis beschikt dient hij aantoonbaar over de genoemde specifieke kennis te beschikken zodat dit leidt tot een redelijk te verwachten professionele uitvoering van de opdracht en/of vervulling van de functie.
  • Je hebt ervaring met interne communicatievraagstukken voor ICT-trajecten en interne verandertrajecten; Je hebt ervaring met online en offline communicatie en weet deze creatief en effectief op elkaar af te stemmen; Je hebt ervaring om ingewikkelde materie om te zetten in duidelijke taal; Je hebt een goed gevoel voor de kracht van beeld/video, je weet feilloos hoe je content moet creëren.

Interesse in deze opdracht?

Zo werkt onze dienstverlening

Deze opdracht is gesloten, reageren is helaas niet meer mogelijk

Mis geen kans, word gratis lid

Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox

Gesloten