Veiligheids Gezondheidsregio Gelderland-Midden

Communicatie adviseur / woordvoerder

Veiligheids Gezondheidsregio Gelderland-Midden

De opdrachtomschrijving

Deze inhuuropdracht verloopt via een aanbesteding. De opdrachtgever heeft eisen en wensen opgegeven. Aan de eisen moet je voldoen om kans te maken. Op de wensen kun je punten scoren.

De Eisen

  • Je bent inzetbaar voor 6 maanden voor 32 tot 36 uur gemiddeld per week. De ingangsdatum van de opdracht dient te liggen tussen 15 september en 1 oktober 2022. De inhuuropdracht kan onder gelijkblijvende voorwaarden optioneel worden verlengd (4x maximaal 6 maanden). De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.
  • Je beschikt aantoonbaar over een afgeronde HBO-opleiding richting communicatie. Benoem de naam van het opleidingsinstituut, de plaats, de afstudeerrichting en het afstudeerjaar.
  • Je hebt aantoonbaar in de periode 2016-heden ervaring met woordvoering en perscontacten (telefonisch, schriftelijk en live op radio of tv). Benoem en beschrijf concreet (geen abstracte termen) in de toelichting de ervaring waaruit blijkt dat je aan de eis voldoet.
  • Je dient in het bezit te zijn VOG, profiel 45. Wanneer je in aanmerking komt voor de opdracht dan dien je een kopie van de VOG te overleggen.
  • 2 relevante referenties, die de volgende gegevens bevatten: naam referent, functie, organisatie, e-mailadres en/of telefoonnummer.

De Wensen

  • Je hebt recent, in de periode 2016-heden ervaring opgedaan in advisering rondom complexe communicatievraagstukken met tegenstelde belangen, kritische pers plus social media in een complex veld van stakeholders. Aan te tonen met praktijkvoorbeelden (geef aan wat concreet is gedaan en welke uitdagingen zijn opgelost). Uit de beantwoording op deze vraag blijkt dat je veel ervaring hebt 5 punten. Voldoende ervaring 3 punten. Weinig ervaring 1 punten en geen ervaring 0 punten.
  • Je hebt recent, in de periode van 2016-heden strategie omgezet naar concrete communicatieacties. Daarbij hield je regie op de uitvoering en pakte zo nodig een deel van de uitvoering op. Aan te tonen met praktijkvoorbeelden (geef aan wat concreet is gedaan en welke uitdagingen zijn opgelost). Uit de beantwoording op deze vraag blijkt dat je veel ervaring hebt 5 punten. Voldoende ervaring 3 punten. Weinig ervaring 1 punten en geen ervaring 0 punten.
  • Je hebt recent, in de periode van 2016-heden ervaring met perscontact en woordvoering, je hebt directie en management geadviseerd over de gehanteerde aanpak. Aan te tonen met praktijkvoorbeelden, geef aan welke perscontacten dit zijn geweest en wat jouw rol daarbij is geweest. Uit de beantwoording op deze vraag blijkt dat je veel ervaring hebt 5 punten. Voldoende ervaring 3 punten. Weinig ervaring 1 punten en geen ervaring 0 punten.
  • Je hebt recent, in de periode van 2016-heden ervaring met maatwerkcommunicatie richting speciale doelgroepen (lage SES, migranten, daklozen). Aan te tonen met praktijkvoorbeelden, geef aan bij welke vraagstukken je maatwerkcommunicatie hebt toegepast. Uit de beantwoording op deze vraag blijkt dat je veel ervaring hebt 5 punten. Voldoende ervaring 3 punten. Weinig ervaring 1 punten en geen ervaring 0 punten.
  • Je hebt een heldere motivatie om deze opdracht uit te voeren. Wij vinden het belangrijk te horen waarom deze opdracht jou aanspreekt en wat jij hieraan kunt bijdragen. Wat zijn jouw belangrijke eigenschappen die deze opdracht tot een succes kunnen maken? - Volledig en heldere motivatie, specifiek gemaakt voor VGGM (5 punten) - Motivatie is deels volledig en helder (2 punten) - Motivatie is onvolledig en onduidelijk (0 punten)

Interesse in deze opdracht?

Zo werkt onze dienstverlening

Deze opdracht is gesloten, reageren is helaas niet meer mogelijk

Mis geen kans, word gratis lid

Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox

Gesloten