De Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW)

Cateringmanager/uitvoerder

De Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW)

De opdracht­omschrijving

Organisatie
Het Nederlands Instituut voor Ecologie (NIOO-KNAW) is een onderzoeksinstituut van de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen, met als opdracht het verrichten van toonaangevend ecologisch onderzoek. Hier doen ruim 200 wetenschappers onderzoek naar klimaatverandering, biodiversiteit en het duurzaam gebruik van land en water.

Opdracht
Als cateringmanager/uitvoerder ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van de catering bij het NIOO. Dit omvat, in overleg met de opdrachtgever, het complete plaatje:

  • Het maken van het menu (in overleg met opdrachtgever);
  • Het vaststellen van de verkoopprijzen (in overleg met opdrachtgever);
  • Bestellen van alle benodigde levensmiddelen;
  • Bereiden en klaarzetten van de dagelijkse lunch voor medewerkers (broodjes, soep, warme hap/maaltijd, dessert/zoetigheid);
  • Verkoop/begeleiding lunch;
  • Opruimen keuken;
  • Bereiden (en op locatie zetten) van banqueting opdrachten inclusief opruimen.

Aandachtpunten:

  • Is naast de vaste dagen flexibel inzetbaar in avonden en weekenden bij aanvragen;
  • Ervaring met vegetarisch en vegan aanbod;
  • Ervaring met de inzet van invalkrachten indien noodzakelijk;
  • Woont bij voorkeur in regio Wageningen.

 Competenties

  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Je bent klantgericht;
  • Je bent stressbestendig;
  • Je bent zelfstandig.

 

Deze inhuuropdracht verloopt via een aanbesteding. De opdrachtgever heeft eisen en wensen opgegeven. Aan de eisen moet je voldoen om kans te maken. Op de wensen kun je punten scoren.

De Eisen

  • Een afgeronde opleiding sociale hygiëne;
  • 2 relevante referenties, die de volgende gegevens bevatten: naam referent, functie, organisatie, e-mailadres en/of telefoonnummer.
  • Een afgeronde kok/horeca-opleiding op minimaal mbo niveau;
  • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring met het verzorgen van het gehele proces van catering van inkoop tot bereiding;
  • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring met het vaststellen van cateringmenu’s;

De Wensen

  • Aantoonbare werkervaring met het compleet verzorgen van bedrijfslunches en banqueting;
  • Minimaal 8 jaar aantoonbare werkervaring met het verzorgen van het gehele proces van catering van inkoop tot bereiding;
  • Is naast de vaste dagen flexibel inzetbaar in avonden en weekenden bij aanvragen;
  • Aantoonbaar een rijbewijs B;
  • Aantoonbare ervaring met het voorbereiden en uitvoeren van banqueting van minimaal 100 personen;

Interesse in deze opdracht?

Zo werkt onze dienstverlening

Deze opdracht is gesloten, reageren is helaas niet meer mogelijk

Gesloten

Mis geen kans, word gratis lid

Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox