Gemeente Amsterdam

Businessanalist

Gemeente Amsterdam

De opdrachtomschrijving

Deze detacheringsopdracht verloopt via een aanbesteding. De opdrachtgever heeft eisen en wensen opgegeven. Aan de eisen moet je voldoen om kans te maken. Op de wensen kun je punten scoren.

De Eisen

  • De aangeboden kandidaat heeft minimaal 4 jaar aantoonbare ervaring met informatie analyse, testen en functioneel beheer op ICT vraagstukken en complexe applicatielandschappen.
  • De aangeboden kandidaat heeft minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring binnen de Overheid (Rijk of Gemeente).
  • De aangeboden kandidaat heeft aantoonbaar kennis van en ervaring in het werken met technische/functionele standaarden en beschikbare producten in applicatie landschappen en technologieën.
  • 2 relevante referenties, die de volgende gegevens bevatten: naam referent, functie, organisatie, e-mailadres en/of telefoonnummer.
  • De aangeboden kandidaat beschikt minimaal over HBO werk- en denkniveau in de richting van Informatie analyse (Business / ICT). Let op! De kandidaat moet het document meenemen naar het interview zodat de opdrachtgever kan controleren of deze voldoet. Indien het document niet aanwezig is of niet voldoet wordt het gesprek beëindigd en de offerte ter zijde gelegd.
  • Geef in maximaal 1 pagina aan waarom u als kandidaat de meest geschikte bent voor deze opdracht. Hieruit dient duidelijk te blijken dat je over uitstekende Nederlandse vaardigheden beschikt. Let op, er wordt duidelijk gevraagd naar een motivatie geschreven door de kandidaat. Uw motivatie zal worden besproken tijdens het interview, indien de kandidaat hiervoor wordt uitgenodigd.

De Wensen

  • De aangeboden kandidaat heeft aantoonbaar kennis van (real-time) transactiesystemen, datacommunicatie en internettechnologie.
  • De aangeboden kandidaat heeft aantoonbaar kennis van en ervaring met in de business en informatie analyse (certificering). Het aantal jaren ervaring dient duidelijk te blijken uit het cv.

Interesse in deze opdracht?

Zo werkt onze dienstverlening

Deze opdracht is gesloten, reageren is helaas niet meer mogelijk

Mis geen kans, word gratis lid

Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox

Gesloten