Gemeente Amstelveen

Beleidsadviseur Jeugd

Gemeente Amstelveen

De opdrachtomschrijving

Deze inhuuropdracht verloopt via een aanbesteding. De opdrachtgever heeft eisen en wensen opgegeven. Aan de eisen moet je voldoen om kans te maken. Op de wensen kun je punten scoren.

De Eisen

  • BYOD Bij de Gemeente Amstelveen is Bring Your Own Device (BYOD) van toepassing. Dit houdt in dat de kandidaat die de opdracht gegund krijgt, zelf een smartphone inclusief abonnement en een laptop dient mee te nemen voor zakelijk gebruik.
  • Werkervaring Op cv aantoonbaar minimaal 3 jaar werkervaring als Beleidsadviseur Jeugd, opgedaan in de afgelopen 5 jaar. Referentie vereist
  • 2 relevante referenties, die de volgende gegevens bevatten: naam referent, functie, organisatie, e-mailadres en/of telefoonnummer.

De Wensen

  • Werkervaring Op cv aantoonbaar minimaal 2 jaar werkervaring als Beleidsadviseur bij een gemeente, opgedaan in de afgelopen 5 jaar.
  • Werkervaring Op cv aantoonbaar minimaal 2 jaar werkervaring op het onderwerp preventie jeugdproblematiek (waaronder sport, voeding en leefstijl), opgedaan in de afgelopen 5 jaar.
  • Werkervaring Op cv aantoonbaar minimaal 2 jaar werkervaring met subsidieverlening, opgedaan in de afgelopen 5 jaar.
  • Kennis Op cv aantoonbaar kennis van de sociale kaart omgeving Amstelland.
  • Interview Bij deze opdracht worden na de eerste selectieronde met een aantal partijen interviews afgenomen. Deze wegen mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze interviews worden beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria. Verificatie van inhoud aangeboden profiel.Resultaten/praktijkvoorbeelden vanuit vorige werkzaamheden.Competenties voor deze uitvraag.In hoeverre de kandidaat overtuigt de opdracht succesvol af te ronden.Klik en samenstelling binnen het team.

Interesse in deze opdracht?

Zo werkt onze dienstverlening

Deze opdracht is gesloten, reageren is helaas niet meer mogelijk

Mis geen kans, word gratis lid

Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox

Gesloten