Provincie Overijssel

Adviseur projectbeheersing

Provincie Overijssel

Over de opdracht

 • max € 90 per uur

 • Overijssel

 • 16 uur per week

 • Beleid- en adviesdiensten

 • 03 januari 2022

 • 31 maart 2023

De opdracht

De Eisen en Wensen

Deze opdracht sluit 06 december 2021 07:00 Wij hebben minimaal 1 werkdag nodig om samen met jou een offerte op te maken.

Deze inhuuropdracht verloopt via een aanbesteding. Aan de eisen moet je voldoen om kans te maken. Op de wensen kun je punten scoren.

 • De Aanbieder levert de onderstaande gegevens aan. 1. Naam aangeboden Kandidaat: Naam: ... 2. Naam, adres en woonplaats van de aanbiedende organisatie. Naam organisatie: ... Adres: ... Woonplaats: ... 3. Naam, e-mailadres en telefoonnummer van de contactpersoon bij Aanbieder voor deze offerteaanvraag. Naam: ... E-mailadres: ... Telefoonnummer: ... 4. Naam en functie van de handelingsbevoegde (blijkend uit de in te dienen KvK uittreksel) ondertekenaar van aanbieder ten behoeve van de eventuele overeenkomst. Naam: ... Functie: .. 5. Indien externe eerder een interim opdracht bij de provincie Overijssel heeft uitgevoerd vult u de gegevens hiervan dan hieronder in (bij meerdere opdrachten de onderstaande gegevens voor elke opdracht vermelden). Opdracht: ... Periode: ... Eenheid / team / contactpersoon: ...
  Eis
 • 2 relevante referenties, die de volgende gegevens bevatten: naam referent, functie, organisatie, e-mailadres en/of telefoonnummer.
  Eis
 • De kandidaat heeft een geldig VCA-VOL certificaat of is bereid deze te halen. Benoem en beschrijf concreet (geen abstracte termen) in uw toelichting dat u met betrekking tot de gevraagde werkervaring aan deze eis voldoet.
  Eis
 • De kandidaat beschikt aantoonbaar over tenminste 1 jaar werkervaring met Risman. Benoem en beschrijf concreet (geen abstracte termen) in uw toelichting dat u met betrekking tot de gevraagde werkervaring aan deze eis voldoet.
  Eis
 • De Kandidaat beschikt aantoonbaar over tenminste 1 jaar werkervaring met het planningsprogramma Primavera. Benoem en beschrijf concreet (geen abstracte termen) in uw toelichting dat u met betrekking tot de gevraagde werkervaring aan deze eis voldoet.
  Eis
 • Indien de kandidaat over een HBO-opleiding beschikt, moet kandidaat aantoonbaar beschikken over minimaal 3 jaar werkervaring als planner en/of risicomanager op vergelijkbare infrastructurele/civiele projecten in de periode: 2015-heden, bij voorkeur binnen het IPM-model. Indien de kandidaat over een MBO-opleiding beschikt, moet kandidaat aantoonbaar beschikken over minimaal 8 jaar werkervaring als planner en/of risicomanager op vergelijkbare infrastructurele/civiele projecten in de periode: 2010-heden, bij voorkeur binnen het IPM-model. Benoem en beschrijf concreet (geen abstracte termen) in uw toelichting dat u met betrekking tot de gevraagde werkervaring aan deze eis voldoet.
  Eis
 • De Kandidaat beschikt aantoonbaar over tenminste een afgeronde MBO / HBO opleiding. Benoem de naam van het opleidingsinstituut, de plaats, de afstudeerrichting en het afstudeerjaar.
  Eis
 • De kandidaat heeft de afgelopen twee jaar geen arbeidsovereenkomst of geen tijdelijke arbeidsovereenkomst bij de provincie Overijssel gehad.
  Eis
 • De Kandidaat is inzetbaar vanaf 3 januari 2022 tot en met 31 maart 2023 voor 8 tot 16 uur per week. Voor de mogelijkheid of de inhuuropdracht (Overeenkomst) kan worden verlengd wordt verwezen naar hetgeen hierover is opgenomen in het functieprofiel. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in deze offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.
  Eis
 • De Kandidaat heeft aantoonbaar werkervaring opgedaan met Relatics en/of Naris. De Kandidaat beschikt over de gevraagde ervaring: 20 punten. De Kandidaat beschikt niet beschikt over de gevraagde ervaring: 0 punten. N.B.: Zoals eerder vermeld bij overige eisen (zie eis met betrekking tot het CV), dient u in het veld 'toelichting' antwoorden/beschrijvingen te geven waar uit op te maken valt dat u aan het gevraagde voldoet en waarbij het duidelijk is welk aantal punten aan u dient te worden toegekend.
  Wens
 • De Kandidaat heeft minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring opgedaan als projectplanner binnen een IPM-team in de periode van 2010 tot heden. De Kandidaat beschikt over de gevraagde ervaring: 20 punten. De Kandidaat beschikt niet beschikt over de gevraagde ervaring: 0 punten. N.B.: Zoals eerder vermeld bij overige eisen (zie eis met betrekking tot het CV), dient u in het veld 'toelichting' antwoorden/beschrijvingen te geven waar uit op te maken valt dat u aan het gevraagde voldoet en waarbij het duidelijk is welk aantal punten aan u dient te worden toegekend.
  Wens
 • De Kandidaat heeft aantoonbaar werkervaring opgedaan met projectbeheersing bij een project in de afrondende fase. De Kandidaat beschikt over de gevraagde ervaring: 20 punten. De Kandidaat beschikt niet beschikt over de gevraagde ervaring: 0 punten. N.B.: Zoals eerder vermeld bij overige eisen (zie eis met betrekking tot het CV), dient u in het veld 'toelichting' antwoorden/beschrijvingen te geven waar uit op te maken valt dat u aan het gevraagde voldoet en waarbij het duidelijk is welk aantal punten aan u dient te worden toegekend.
  Wens

Zo werkt onze dienstverlening

Binnen 1 werkdag reactie

 • We beoordelen je CV om te zien of er een match is
 • We controleren of je voldoet aan de eisen en wensen
 • We onderzoeken op basis van data of je gewenste tarief concurrerend is

Omdat het proces verloopt via een aanbesteding is het belangrijk dat je een goede kans maakt om de opdracht te winnen. Bij een match starten we het offertetraject, bij twijfel laten we dit binnen 1 werkdag weten.

App screenshot

Bronvermelding

Provincie Overijssel maakt gebruik van het platform Inhuur Overijssel voor de inhuur van personeel. Wij helpen je graag bij het uitbrengen van een offerte, maar er is ook de mogelijkheid dit zelf te doen. Je moet daarvoor zijn ingeschreven als leverancier en zijn toegelaten tot het Dynamisch aankoopsysteem van de Provincie Overijssel.

Mis geen kans, word gratis lid

Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox