Gemeente Rotterdam

Adviseur externe inhuur

Gemeente Rotterdam

De opdrachtomschrijving

Deze detacheringsopdracht verloopt via een aanbesteding. De opdrachtgever heeft eisen en wensen opgegeven. Aan de eisen moet je voldoen om kans te maken. Op de wensen kun je punten scoren.

De Eisen

  • 2 relevante referenties, die de volgende gegevens bevatten: naam referent, functie, organisatie, e-mailadres en/of telefoonnummer.

De Wensen

  • Geef aan of de kandidaat een aanvullende training of cursus gesprekstechnieken of adviesvaardigheden succesvol heeft afgerond.
  • Geef aan of de kandidaat ervaring als intercedent heeft opgedaan in de afgelopen 2 jaar. Indien u verklaart dat de kandidaat over de genoemde ervaring beschikt dient hij aantoonbaar over de genoemde ervaring te beschikken zodat dit leidt tot een redelijk te verwachten professionele uitvoering van de opdracht en/of vervulling van de functie.
  • Je hebt kennis van het systeem Negometrix en je hebt kennis van Oracle toetsen en verrijken. Indien u verklaart dat de kandidaat over de genoemde systeem kennis beschikt dient hij aantoonbaar over de genoemde systeem kennis te beschikken zodat dit leidt tot een redelijk te verwachten professionele uitvoering van de opdracht en/of vervulling van de functie.

Interesse in deze opdracht?

Zo werkt onze dienstverlening

Deze opdracht is gesloten, reageren is helaas niet meer mogelijk

Mis geen kans, word gratis lid

Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox

Gesloten