Universiteit Utrecht

78.2023 assetmanager afdeling strategie

Universiteit Utrecht

De opdrachtomschrijving

Deze inhuuropdracht verloopt via een aanbesteding. De opdrachtgever heeft eisen en wensen opgegeven. Aan de eisen moet je voldoen om kans te maken. Op de wensen kun je punten scoren.

De Eisen

  • upload hier het C.V. van de kandidaat
  • De kandidaat dient de Nederlandse taal uitstekend te beheersen in woord en geschrift.
  • De kandidaat deelt zijn werkzaamheden zelf in. Wel vindt, voor zover dat nodig is voor de opdracht, afstemming met de opdrachtgever plaats in geval van samenwerking met anderen, zodat deze optimaal zal verlopen. Indien noodzakelijk voor de werkzaamheden richt de opdrachtnemer zich naar de arbeidstijden van de opdrachtgever.
  • De kandidaat beschikt minimaal over een afgeronde opleiding op HBO-niveau in de richting vastgoedmanagement, facilitairmanagement, bouwkunde. Toelichting: de afgeronde en erkende opleiding(en) moet(en) benoemd zijn in het C.V. van de kandidaat. Benoem bij elke opleiding of deze is afgerond en wanneer het diploma is behaald.  Bij het niet benoemen of het diploma is behaald kan de aanbieding terzijde worden gelegd.
  • De kandidaat beschikt over minimaal vijf (5) jaar aantoonbare werkervaring als Assetmanager bij een vergelijkbare publieke vastgoedorganisatie, opgedaan in de afgelopen acht (8) jaar, en heeft kennis van de verschillende stakeholders waarmee deze instellingen te maken hebben. Toelichting: de ervaring dient benoemd te worden op het aangegeven tekstvak bij de gunningscriteria (wensen) in Mercell.
  • De kandidaat beschikt over minimaal vijf (5) jaar aantoonbare werkervaring met het initiëren van bouw- en verbouwingsopgaven. Toelichting: de ervaring dient benoemd te worden op het aangegeven tekstvak in Mercell. Deze tekst dient aanvullend op het C.V. te zijn, maar kan verwijzingen naar het C.V. bevatten. Benoem bij welke opdrachtgever deze werkervaring is opgedaan, in welke periode (mm-jjjj) en geef een korte beschrijving over de inhoud van het project(en) en/of de werkzaamheden. Daarnaast dient u aan te geven waarom de ervaringen uit dit project aansluiten bij de gestelde eis. Bij het niet benoemen van de periode waarin de ervaring is opgedaan en bij welke opdrachtgever, zal deze niet worden meegenomen in de beoordeling.
  • De kandidaat beschikt over minimaal vijf (5) jaar aantoonbare werkervaring met het inrichten en aansturen van afstemmingsprocessen op tactisch niveau en met diverse betrokken stakeholders, inclusief gebruikers. Toelichting: de ervaring dient benoemd te worden op het aangegeven tekstvak in Mercell. Deze tekst dient aanvullend op het C.V. te zijn, maar kan verwijzingen naar het C.V. bevatten. Benoem bij welke opdrachtgever deze werkervaring is opgedaan, in welke periode (mm-jjjj) en geef een korte beschrijving over de inhoud van het project(en) en/of de werkzaamheden. Daarnaast dient u aan te geven waarom de ervaringen uit dit project aansluiten bij de gestelde eis. Bij het niet benoemen van de periode waarin de ervaring is opgedaan en bij welke opdrachtgever, zal deze niet worden meegenomen in de beoordeling.
  • De kandidaat vermeldt op de factuur minimaal de volgende gegevens: ons kenmerk (volgt na gunning); uw crediteurnummer (volgt na gunning); projectnaam (indien van toepassing); het te declareren bedrag (excl. btw); het te declareren btw bedrag; het opgedragen bedrag incl. btw; het reeds gedeclareerde bedrag incl. btw en het reeds gedeclareerde bedrag als percentage van het opdrachtbedrag; het te declareren bedrag incl. btw en het te declareren bedrag als percentage van het opdrachtbedrag.
  • De kandidaat bezit de competenties benoemd in de opdrachtomschrijving. Hiertoe dient de kandidaat tijdens verificatie gedurende het gesprek concrete voorbeelden te kunnen benoemen waaruit blijkt dat aan deze competenties wordt voldaan.
  • De kandidaat verklaart dat hij/zij beschikbaar is conform het opdrachtprofiel (uren,  opdrachtperiode en eventuele verlengingen) met als startdatum 1 februari 2024.
  • De kandidaat gaat akkoord met het toevoegen van de volgende bepaling aan het concept van de overeenkomst: “Opdrachtgever heeft het recht om de Overeenkomst gedurende de gehele looptijd tussentijds schriftelijk op te zeggen met inachtneming van een opzegtermijn van één (1) maand.”
  • De kandidaat dient zelf te beschikken over de volgende voor uitvoering van de opdracht geschikte elektronische hulpmiddelen: mobiele telefoon; laptop. Deze elektronische hulpmiddelen worden niet ter beschikking gesteld door de opdrachtgever.

De Wensen

  • Aanvullend op eis 2 kunnen er extra punten behaald worden indien de kandidaat beschikt over 6 of meer jaar aanvullende werkervaring bij een publieke vastgoedorganisatie en heeft kennis van de verschillende stakeholders waarmee deze instellingen te maken hebben. Per aanvullend jaar kunnen 5 extra punten worden verdiend, tot een maximum van 35 punten (12 jaar of meer). Toelichting: de motivatie met betrekking tot het aantal jaren ervaring dient toegelicht te worden op het aangegeven tekstvak in Mercell. Deze tekst dient aanvullend op het C.V. te zijn, maar kan verwijzingen naar het C.V. bevatten. Benoem bij welke opdrachtgever deze werkervaring is opgedaan, in welke periode (mm-jjjj) en geef een korte beschrijving over de inhoud van het project(en) en/of de werkzaamheden. Daarnaast dient u aan te geven waarom de ervaringen uit dit project aansluiten bij de gestelde eis/wens. Bij het niet benoemen van de periode waarin de ervaring is opgedaan en bij welke opdrachtgever, zal deze niet worden meegenomen in de beoordeling.
  • Aanvullend op de eisen kunnen er extra punten behaald worden indien de kandidaat aantoonbare werkervaring heeft met de initiatieffase en definitiefase van grotere opgaven in het hoger onderwijs (minimaal 60 miljoen euro per opgave). Per opgave kunnen 5 extra punten worden verdiend, tot een maximum van 35 punten (7 opgaven). Toelichting: de projecten dienen te worden benoemd in het aangegeven tekstvak in Mercell. Deze tekst dient aanvullend op het C.V. te zijn, maar kan verwijzingen naar het C.V. bevatten. Benoem bij welke opdrachtgever deze werkervaring is opgedaan, in welke periode (mm-jjjj) en geef een korte beschrijving over de inhoud van het project(en) en/of de werkzaamheden. Daarnaast dient u aan te geven waarom de ervaringen uit dit project aansluiten bij de gestelde wens. Bij het niet benoemen van de periode waarin de ervaring is opgedaan en bij welke opdrachtgever, zal deze niet worden meegenomen in de beoordeling.

Interesse in deze opdracht?

Zo werkt onze dienstverlening

Deze opdracht is gesloten, reageren is helaas niet meer mogelijk

Mis geen kans, word gratis lid

Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox

Gesloten