Gemeente Oldebroek

Strategisch communicatie adviseur

Gemeente Oldebroek

De opdrachtomschrijving

Deze detacheringsopdracht verloopt via een aanbesteding. De opdrachtgever heeft eisen en wensen opgegeven. Aan de eisen moet je voldoen om kans te maken. Op de wensen kun je punten scoren.

De Eisen

  • De kandidaat beschikt over een afgerond HBO diploma in relevante richting (Communicatie, Public Relations)
  • De kandidaat heeft op het CV aantoonbaar minimaal 5 jaar ervaring in de afgelopen 7 jaar als strategisch/ senior communicatie adviseur/ woordvoerder binnen de overheid.
  • De kandidaat heeft de gevraagde ervaring als strategisch/ senior communicatie adviseur/ woordvoerder binnen een overheid opgedaan inzake het beschreven onderwerp: strategische communicatie over huisvesting specifieke doelgroepen, waaronder vluchtelingen.
  • De kandidaat heeft op het CV aantoonbaar ervaring met het werken met het bestuur/ bestuursleden (Wethouders en/of Gedeputeerden, Burgemeester en/of CdK, directie/ secretaris)
  • De kandidaat is beschikbaar vanaf 1-3-2024 voor de volledig gevraagde uren.

De Wensen

  • De gesprekken vinden plaats op dinsdagochtend 27 februari 2024. Hier graag rekening mee houden
  • De kandidaat heeft op het CV aantoonbaar ervaring als strategisch/ senior communicatie adviseur/ woordvoerder binnen een gemeente.
  • De kandidaat heeft op CV aantoonbare kennis van de bestuurlijke context op de Noord-West Veluwe en specifiek van de Gemeente Oldebroek. Graag op CV specificeren hoe kandidaat hieraan voldoet.
  • De kandidaat beschikt over onderstaande competenties. Dit kan samen met kennis vertrouwen en ervaring worden getoetst in een persoonlijk gesprek. Met jouw kennis, kunde en ervaring ben je een stevige communicatie adviseur die op strategisch gebied een bewezen track record heeft. Je bent gewend om samen te werken binnen het politieke speelveld en met vakspecialisten.

Interesse in deze opdracht?

Zo werkt onze dienstverlening

Reageer direct

De opdracht sluit

22 februari 2024 16:00

Je reactie ontvangen we graag minimaal 1 werkdag voor sluiting van de opdracht

Akkoord geen bemiddelaar / bureau

Om de inhuurketen kort en transparant te houden kiezen wij ervoor om alleen direct met de zelfstandige te schakelen en niet met bemiddelende partijen.

Mis geen kans, word gratis lid

Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox