Gemeente Rotterdam

RAD|Mendix Intermediate Business Engineer Front

Gemeente Rotterdam

De opdrachtomschrijving

Deze detacheringsopdracht verloopt via een aanbesteding. De opdrachtgever heeft eisen en wensen opgegeven. Aan de eisen moet je voldoen om kans te maken. Op de wensen kun je punten scoren.

De Eisen

  • U dient het Curriculum Vitae van de kandidaat te uploaden in deze vraag. Het CV dient ter verificatie van het in de inschrijving gestelde. Vormvereisten: - Volledige naam + voorletters kandidaat - Beschikbaar voor x aantal uren vanaf startdatum - Opleiding - Werkervaring - Specifieke kennis - Systeem kennis - Relevante nevenactiviteiten - Gevraagde certificaten + naam instituut + datum behaald - in het Nederlands - maximaal 5 A4 enkelzijdig groot. U bevestigt het Curriculum Vitae van de kandidaat te hebben geüpload. Knock-out Het bovenstaand gestelde betreft een eis (knock-out). Indien de inschrijving niet aantoonbaar voldoet aan deze eis komt de inschrijving niet voor gunning in aanmerking.

De Wensen

  • Geef aan of de kandidaat in relatie tot deze uitvraag aantoonbaar beschikt over de volgende ervaring: Ervaring met het werken onder architectuur en het toepassen en bewaken van architectuur richtlijnen; Ervaring bij een gemeente met minimaal 300.000 inwoners; Ervaring met een coördinerende rol voor de styling & UI/UX; Ervaring met ontwikkelen van centrale styling modules in de huisstijl; Ervaring met het werken vanuit een Digital Quality Team verantwoordelijk voor 100+ applicaties. Indien u verklaart dat de kandidaat over de genoemde ervaring beschikt dient hij aantoonbaar over de genoemde ervaring te beschikken zodat dit leidt tot een redelijk te verwachten professionele uitvoering van de opdracht en/of vervulling van de functie.
  • Geef aan of de kandidaat beschikt over de volgende kennis en ervaring: Mendix (8/9) platform; Agile/Scrum; Het ontwikkelen van een Design System; Front-End / UI-UX developer; Full Stack Developer; User Testing; CI/CD tool & conventies; HTML; CSS; Javascript; SQL; Adobe Photoshop; Adobe Illustrator; Gitlab; Figma; Adobe XD. Indien u verklaart dat de kandidaat over de genoemde specifieke kennis beschikt dient hij aantoonbaar over de genoemde specifieke kennis te beschikken zodat dit leidt tot een redelijk te verwachten professionele uitvoering van de opdracht en/of vervulling van de functie.

Interesse in deze opdracht?

Zo werkt onze dienstverlening

Deze opdracht is gesloten, reageren is helaas niet meer mogelijk

Mis geen kans, word gratis lid

Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox

Gesloten