Gemeente Amsterdam

Projectleider Groen Amsterdamse Bos HHO

Gemeente Amsterdam

De opdrachtomschrijving

Deze detacheringsopdracht verloopt via een aanbesteding. De opdrachtgever heeft eisen en wensen opgegeven. Aan de eisen moet je voldoen om kans te maken. Op de wensen kun je punten scoren.

De Eisen

  • 2 relevante referenties, die de volgende gegevens bevatten: naam referent, functie, organisatie, e-mailadres en/of telefoonnummer.
  • De aangeboden kandidaat heeft minimaal 3 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in een vergelijkbare omgeving. Dit dient duidelijk geel gearceerd te blijken uit het cv.
  • De aangeboden kandidaat heeft kennis en ervaring op het gebied van projectmanagement binnen de openbare ruimte van een gemeente. Dit dient duidelijk geel gearceerd te blijken uit het cv.
  • De aangeboden kandidaat heeft minimaal HBO werk - en denkniveau. Dit dient duidelijk geel gearceerd te blijken uit het cv en kan beoordeeld worden door de opdrachtgever tijdens het interview, indien uitgenodigd. Let op! De kandidaat moet het document meenemen naar het interview zodat de opdrachtgever kan controleren of deze voldoet. Indien het document niet aanwezig is of niet voldoet wordt het gesprek beëindigd en de offerte ter zijde gelegd.
  • Geef in maximaal 1 A4 pagina aan waarom uw kandidaat de meest geschikte is voor deze opdracht. Uw motivatie zal worden besproken tijdens het interview, indien de kandidaat hiervoor wordt uitgenodigd.

De Wensen

  • De aangeboden kandidaat ervaring met het laten opstellen en toetsen van RAW bestekken. Dit dient duidelijk, geel gearceerd te blijken uit het cv
  • De aangeboden kandidaat ervaring met aanbestedingsprocedures. Dit dient duidelijk, geel gearceerd te blijken uit het cv
  • De aangeboden kandidaat heeft affiniteit met het werken in het groen (bij voorkeur in recreatiegebieden en/of parken). Dit dient duidelijk, geel gearceerd te blijken uit de cv.

Interesse in deze opdracht?

Zo werkt onze dienstverlening

Deze opdracht is gesloten, reageren is helaas niet meer mogelijk

Mis geen kans, word gratis lid

Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox

Gesloten