Gemeente Oost Gelre

(project-) communicatieadviseur

Gemeente Oost Gelre

De opdrachtomschrijving

Deze inhuuropdracht verloopt via een aanbesteding. De opdrachtgever heeft eisen en wensen opgegeven. Aan de eisen moet je voldoen om kans te maken. Op de wensen kun je punten scoren.

De Eisen

  • U heeft minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie en opdracht.
  • U heeft een aantoonbare afgeronde opleiding op minimaal hbo-niveau op een voor de opdracht toepasselijk gebied.
  • U bent 2 dagen per week (maandag en donderdag) aanwezig in Lichtenvoorde.
  • U woont op maximaal een uur reisafstand van Lichtenvoorde.
  • U voegt één Nederlandstalige curriculum vitae (cv) van maximaal 5 pagina's A4 (pdf), waaruit opleiding, ervaring en vaardigheden blijken.
  • De kandidaat is inzetbaar vanaf 19 februari 2024 tot en met 19 augustus 2024 voor 24 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

De Wensen

  • U toont duidelijk aan (max. één A4) dat de door u geleverde expertise en competenties van meerwaarde zijn voor de werkzaamheden zoals beschreven in de opdrachtbeschrijving. Beoordeling: hoe beter de expertise en competenties aansluiten bij de wensen van de gemeente Oost Gelre en de werkzaamheden zoals beschreven in de opdrachtbeschrijving, hoe hoger de score.

Interesse in deze opdracht?

Zo werkt onze dienstverlening

Deze opdracht is gesloten, reageren is helaas niet meer mogelijk

Mis geen kans, word gratis lid

Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox

Gesloten