Provincie Gelderland

Procesregisseur huisvesting statushouders

Provincie Gelderland

De opdrachtomschrijving

Deze inhuuropdracht verloopt via een aanbesteding. De opdrachtgever heeft eisen en wensen opgegeven. Aan de eisen moet je voldoen om kans te maken. Op de wensen kun je punten scoren.

De Eisen

  • Externe is inzetbaar vanaf 1 mei 2023 tot en met 30 april 2024 voor gemiddeld 20 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd met 4 maal een periode van 6 maanden. Afhankelijk van de beschikbaarheid van externe, is een gefaseerde start en/of latere startdatum mogelijk, mits externe uiterlijk 1 juni 2023 inzetbaar is voor gemiddeld 20 uur per week. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.
  • 2 relevante referenties, die de volgende gegevens bevatten: naam referent, functie, organisatie, e-mailadres en/of telefoonnummer.
  • Externe beschikt aantoonbaar over minimaal een afgeronde HBO opleiding. Benoem de naam van het opleidingsinstituut, de plaats, de afstudeerrichting en het afstudeerjaar.
  • Externe heeft aantoonbaar minimaal 5 jaar ervaring (opgedaan in de periode 2015 - heden) met het sociaal domein en in het bijzonder met huisvesting statushouders. Benoem en beschrijf concreet (geen abstracte termen) in uw toelichting de ervaring waaruit blijkt dat u aan deze eis van minimaal 5 jaar ervaring voldoet.
  • Externe heeft aantoonbaar minimaal 3 jaar bij of voor een gemeente gewerkt (in de periode 2015 - heden) en is bekend met de werkwijze en verantwoordelijkheden van gemeenten in relatie tot het inhoudelijke onderwerp statushouders of huisvesting. Benoem en beschrijf concreet (geen abstracte termen) in uw toelichting de ervaring waaruit blijkt dat u aan deze eis van minimaal 3 jaar ervaring voldoet.

De Wensen

  • Externe heeft aantoonbaar ervaring met het uitvoeren van complexe opgaven met minimaal 5 verschillende stakeholders (organisaties als COA, gemeenten, BZK), aan te tonen met praktijkvoorbeelden. Graag specifiek de stakeholders (organisaties) benoemen en de verschillende belangen. Externe heeft minimaal 2 jaar ervaring met het uitvoeren van complexe opgaven met minimaal 5 verschillende stakeholders (organisaties als COA, gemeenten, BZK) (10 punten) Externe heeft 0 tot 2 jaar ervaring met het uitvoeren van complexe opgaven met minimaal 5 verschillende stakeholders (organisaties als COA, gemeenten, BZK) (6 punten) Externe heeft geen ervaring met het uitvoeren van complexe opgaven met minimaal 5 verschillende stakeholders (organisaties als COA, gemeenten, BZK) (0 punten)
  • Externe beschikt aantoonbaar over ervaring met het sociaal domein, in het bijzonder met huisvesting statushouders, aan te tonen met praktijkvoorbeelden. Het is toegestaan dat u in het kader van dit gunningscriterium praktijkvoorbeelden noemt die u ook reeds heeft genoemd in de toelichting op de eisen. Externe kan minimaal 4 opdrachten/projecten beschrijven waaruit ervaring blijkt met het sociaal domein, in het bijzonder met huisvesting statushouders (10 punten) Externe kan 3 opdrachten/projecten beschrijven waaruit ervaring blijkt met het sociaal domein, in het bijzonder met huisvesting statushouders (6 punten) Externe kan 2 opdrachten/projecten beschrijven waaruit ervaring blijkt met het sociaal domein, in het bijzonder met huisvesting statushouders (4 punten)
  • Externe heeft aantoonbaar bij of voor een Gelderse gemeente gewerkt en is bekend met de werkwijze en verantwoordelijkheden van Gelderse gemeenten in relatie tot het inhoudelijke onderwerp statushouders of huisvesting, aan te tonen met praktijkvoorbeelden. Externe heeft aantoonbaar bij of voor minimaal twee Gelderse gemeenten gewerkt en is bekend met de werkwijze en verantwoordelijkheden van Gelderse gemeenten in relatie tot het inhoudelijke onderwerp statushouders of huisvesting (10 punten) Externe heeft aantoonbaar bij of voor één Gelderse gemeente gewerkt en is bekend met de werkwijze en verantwoordelijkheden van Gelderse gemeenten in relatie tot het inhoudelijke onderwerp statushouders of huisvesting (6 punten) Externe heeft niet bij of voor een Gelderse gemeente gewerkt en is niet bekend met de werkwijze en verantwoordelijkheden van Gelderse gemeenten in relatie tot het inhoudelijke onderwerp statushouders of huisvesting (0 punten)

Interesse in deze opdracht?

Zo werkt onze dienstverlening

Deze opdracht is gesloten, reageren is helaas niet meer mogelijk

Mis geen kans, word gratis lid

Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox

Gesloten