Gemeente Amsterdam

Ontwerpleider Spaarndammertunnel (HO 216024 )

Gemeente Amsterdam

De opdrachtomschrijving

Deze detacheringsopdracht verloopt via een aanbesteding. De opdrachtgever heeft eisen en wensen opgegeven. Aan de eisen moet je voldoen om kans te maken. Op de wensen kun je punten scoren.

De Eisen

  • 2 relevante referenties, die de volgende gegevens bevatten: naam referent, functie, organisatie, e-mailadres en/of telefoonnummer.
  • De aangeboden kandidaat heeft minimaal 7 jaar aantoonbare ervaring in complexe infrastructurele of industriële automatiseringsprojecten.
  • De aangeboden kandidaat heeft minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring in integrale ontwerptrajecten t.b.v. technische automatiseringsprojecten
  • De aangeboden kandidaat beschikt minimaal HBO werk- en denkniveau in de richting Elektrotechniek, Besturingstechniek, Informatica, Industriële Automatisering, Technische bedrijfskunde.
  • Geef in maximaal 1 pagina aan waarom uw kandidaat de meest geschikte is voor deze opdracht. Uw motivatie zal worden besproken tijdens het interview, indien de kandidaat hiervoor wordt uitgenodigd.

De Wensen

  • De aangeboden kandidaat beschikt over de mate waarin ervaring is opgedaan met het inrichten en begeleiden van integrale ontwerptrajecten Criterium: De mate waarin de aantoonbare ervaring opgedaan met het inrichten en begeleiden van integrale ontwerptrajecten relevant is voor onderhavige opdracht. De volgende aspecten spelen daarbij een rol: a. De mate van kennis van en ervaring met het inrichten van integrale ontwerptrajecten b. De mate van kennis van en ervaring met het begeleiden van integrale ontwerptrajecten c. Kennis van en ervaring met SE- systematiek d. Kennis van en ervaring met JSTD-016 e. Kennis van en ervaring met het inzetten van tooling (Relatics, EA, DMS (JOIN)) om ontwerpen vast te leggen. Deze aspecten zijn slechts opgenomen ter toelichting ten behoeve van inschrijvers en zijn niet te beschouwen als nadere (sub)criteria. De aspecten zijn niet in volgorde van belangrijkheid opgesomd en zijn evenmin limitatief. De beoordeling van deze wens vindt plaats op basis van het door de kandidaat ingediend CV en de ingediende motivatie van maximaal 1 A4-tje. De mate waarin de aantoonbare kennis en ervaring van een kandidaat relevant is voor de onderhavige opdracht wordt uitgedrukt met een cijfer tussen minimaal 0 en maximaal 5 punten, waarbij alleen gehele cijfers worden toegekend. Een 5 staat hierbij voor uitermate relevante ervaring en een 0 staat voor geen of nauwelijks relevante ervaring.
  • De aangeboden kandidaat beschikt over de mate van kennis en opgedane ervaring met ontwerptrajecten aan zowel opdrachtgevers- als opdrachtnemerszijde Criterium: De mate waarin aantoonbare kennis en ervaring opgedaan met ontwerptrajecten aan opdrachtgevers- en opdrachtnemerszijde relevant is voor onderhavige opdracht. Hierbij spelen onder meer de volgende aspecten een rol: a. De mate van kennis van en ervaring met ontwerptrajecten aan de opdrachtgeverszijde b. De mate van kennis van en ervaring met ontwerptrajecten aan de opdrachtnemerszijde Deze aspecten zijn slechts opgenomen ter toelichting ten behoeve van inschrijvers en zijn niet te beschouwen als nadere (sub)criteria. De aspecten zijn niet in volgorde van belangrijkheid opgesomd en zijn evenmin limitatief De beoordeling van deze wens vindt plaats op basis van het door de kandidaat ingediend CV en de ingediende motivatie van maximaal 1 A4-tje. De mate waarin de aantoonbare kennis en ervaring van een kandidaat relevant is voor de onderhavige opdracht wordt uitgedrukt met een cijfer tussen minimaal 0 en maximaal 5 punten, waarbij alleen gehele cijfers worden toegekend. Een 5 staat hierbij voor uitermate relevante ervaring en een 0 staat voor geen of nauwelijks relevante ervaring.

Interesse in deze opdracht?

Zo werkt onze dienstverlening

Deze opdracht is gesloten, reageren is helaas niet meer mogelijk

Mis geen kans, word gratis lid

Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox

Gesloten