Gemeente Noordoostpolder

Financieel adviseur Sociaal Loket

Gemeente Noordoostpolder

De opdrachtomschrijving

Deze detacheringsopdracht verloopt via een aanbesteding. De opdrachtgever heeft eisen en wensen opgegeven. Aan de eisen moet je voldoen om kans te maken. Op de wensen kun je punten scoren.

De Eisen

  • Kandidaat heeft een op CV aantoonbare HBO opleiding afgerond op economisch/financieel/sociaal en/of juridisch gebied
  • Kandidaat heeft minimaal 3 jaar werkervaring in de sociaal juridische dienstverlening. Dit blijkt duidelijk uit het CV.
  • 2 relevante referenties, die de volgende gegevens bevatten: naam referent, functie, organisatie, e-mailadres en/of telefoonnummer.

De Wensen

  • Kandidaat heeft kennis van de actuele wet en regelgeving, de inhoud en werkwijze van de schulddienstverlening en overige relevante regelingen. Dit blijkt duidelijk uit het CV.
  • Kandidaat heeft kennis van sociale zekerheidswetgeving, de toeslagen en het gemeentelijk minimabeleid + de werking van beslagvrije voet, VTLB, minnelijke en wettelijke schuldregelingen. Dit blijkt duidelijk.
  • De kandidaat beschikt over onderstaande competenties. Dit kan samen met kennis vertrouwen en ervaring worden getoetst in een persoonlijk gesprek. - legt makkelijk verbinding en samenwerking is vanzelfsprekend - proactief en benut de kansen die je ziet om de uitvoering van en samenwerking binnen de toegang en het sociaal domein te verbeteren. - visie op het vakgebied en in staat het financieel loket met de betrokken medewerkers verder te ontwikkelen

Interesse in deze opdracht?

Zo werkt onze dienstverlening

Deze opdracht is gesloten, reageren is helaas niet meer mogelijk

Mis geen kans, word gratis lid

Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox

Gesloten