Gemeente Oldambt

Coördinator gemeentelijke opvang oekraïners oldambt

Gemeente Oldambt

De opdrachtomschrijving

Deze inhuuropdracht verloopt via een aanbesteding. De opdrachtgever heeft eisen en wensen opgegeven. Aan de eisen moet je voldoen om kans te maken. Op de wensen kun je punten scoren.

De Eisen

  De Wensen

  • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring als coordinator binnen de Oekraine opvang en bij voorkeur past je aanpak binnen de opvang zoals Oldambt die kent Blijkt uit CV
  • Je hebt minimaal MBO+ bij voorkeur mensgericht en/of facilitair blijkt uit CV
  • Interview Bij deze opdracht worden na de eerste selectieronde met een aantal partijen interviews afgenomen. Deze wegen mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze interviews worden beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria. .
  • Motivatiebrief Bij deze opdracht wordt om een motivatiebrief gevraagd. Deze weegt mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze motivatiebrief wordt beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria. Er wordt op het volgende criteria gelet. - Je bent gewend om in een ad-hoc omgeving te opereren, maar bent ook in staat om na te denken over oplossingen voor de lange termijn. Je weet hoe je moet handelen bij eventuele calamiteiten.- Je bent empathisch en stressbestendig, kunt goed communiceren, zowel intern als met ketenpartners en weet je in te leven in verschillende situaties. Ook sta je sterk in je schoenen en kun je omgaan met tegengestelde belangen.

  Interesse in deze opdracht?

  Zo werkt onze dienstverlening

  Reageer direct

  De opdracht sluit

  26 februari 2024 16:00

  Je reactie ontvangen we graag minimaal 1 werkdag voor sluiting van de opdracht

  Akkoord geen bemiddelaar / bureau

  Om de inhuurketen kort en transparant te houden kiezen wij ervoor om alleen direct met de zelfstandige te schakelen en niet met bemiddelende partijen.

  Mis geen kans, word gratis lid

  Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox