Gemeente Twenterand

Communicatieadviseur kanaal almelo-de haanrik

Gemeente Twenterand

De opdrachtomschrijving

Deze detacheringsopdracht verloopt via een aanbesteding. De opdrachtgever heeft eisen en wensen opgegeven. Aan de eisen moet je voldoen om kans te maken. Op de wensen kun je punten scoren.

De Eisen

  • De kandidaat heeft ervaring als assistent (rechterhand) van een projectleider in een vergelijkbaar project.

De Wensen

  • De kandidaat heeft recente kennis en ervaring met het sociale landschap van regio Twente.
  • De kandidaat heeft kennis en ervaring met de pers te woord staan en de onderlinge relaties te onderhouden.
  • De kandidaat heeft kennis en ervaring met het coördineren van de communicatie lijnen en heeft aantoonbare ervaring met het verzorgen van offline én online communicatie, zoals nieuwsbrieven, bewonersavonden en sociale mediaberichten.
  • De kandidaat heeft ervaring met projecten die op weerstand stuiten en/of met ingewikkelde vraagstukken met veel verschillende stakeholders.
  • De kandidaat heeft ervaring om directe contact te hebben en onderhouden met de doelgroep. Denk hier aan de inwoners van de regio.
  • De competenties, kennis en ervaring worden getoetst tijdens het gesprek. De kandidaat is: - analytisch - netwerker - pragmatisch - creatieve oplosser - flexibel - teamspeler - zelfstandig - ervaring met leiden en delegeren, is diplomatisch - uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk; - initiatiefrijk, - pro-actief - omgevingsbewust

Interesse in deze opdracht?

Zo werkt onze dienstverlening

Deze opdracht is gesloten, reageren is helaas niet meer mogelijk

Mis geen kans, word gratis lid

Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox

Gesloten