Veiligheids Gezondheidsregio Gelderland-Midden

Communicatieadviseur

Veiligheids Gezondheidsregio Gelderland-Midden

De opdrachtomschrijving

Deze inhuuropdracht verloopt via een aanbesteding. De opdrachtgever heeft eisen en wensen opgegeven. Aan de eisen moet je voldoen om kans te maken. Op de wensen kun je punten scoren.

De Eisen

 • Je bent inzetbaar voor 4 maanden voor 24 tot 32 uur gemiddeld per week. De ingangsdatum van de opdracht dient te liggen op uiterlijk 1 oktober. De inhuuropdracht kan, onder gelijkblijvende voorwaarden, optioneel worden verlengd met 3 maal een periode van maximaal 4 maanden. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.
 • Je hebt recent, in de periode 2018-heden, aantoonbaar werkervaring opgedaan als communicatie adviseur. Benoem en beschrijf concreet (geen abstracte termen) in de toelichting de ervaring waaruit blijkt dat je aan de eis voldoet.
 • Je hebt recent, in de periode 2018-heden, ervaring opgedaan met advisering bij complexe communicatievraagstukken. Benoem en beschrijf uitgebreid en concreet (geen abstracte termen) in jouw toelichting de ervaring waaruit blijkt dat je aan de eis voldoet.
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring op het gebied van communicatieadvisering. Benoem en beschrijf uitgebreid en concreet (geen abstracte termen) in jouw toelichting de ervaring waaruit blijkt dat je aan de eis voldoet.
 • 2 relevante referenties, die de volgende gegevens bevatten: naam referent, functie, organisatie, e-mailadres en/of telefoonnummer.
 • Je dient in het bezit te zijn VOG, profiel 45. Als je in aanmerking komt voor de opdracht dan dien je een kopie van de VOG te overleggen.
 • Je beschikt aantoonbaar over HBO werk- en denkniveau, dit betekent dat je minimaal in bezit bent van een HBO-diploma op het gebied van communicatie. Benoem de naam van het opleidingsinstituut, de plaats, de afstudeerrichting en het afstudeerjaar.

De Wensen

 • Je hebt recent, in de periode 2013-heden, ervaring met projectmanagement. Aan te tonen met praktijkvoorbeelden (geef aan wat concreet is gedaan en welke uitdagingen zijn opgelost). Uit de beantwoording op deze vraag blijkt dat je veel ervaring hebt 10 punten. Voldoendeervaring 6 punten. Weinig ervaring 2 punten en geen ervaring 0 punten.
 • Je hebt recent, in de periode 2013-heden, ervaring opgedaan met communicatie bij verandertrajecten. Aan te tonen met praktijkvoorbeelden (geef aan wat concreet is gedaan en welke uitdagingen zijn opgelost). Uit de beantwoording op deze vraag blijkt dat je veel ervaring hebt 10 punten. Voldoende ervaring 6 punten. Weinig ervaring 2 punten en geen ervaring 0 punten.
 • Je hebt recent, in de periode 2013-heden, ervaring opgedaan met het communicatiever maken van organisaties. Aan te tonen met praktijkvoorbeelden (geef aan wat concreet is gedaan en welke uitdagingen zijn opgelost). Uit de beantwoording op deze vraag blijkt dat je veel ervaring hebt 10 punten. Voldoende ervaring 6 punten. Weinig ervaring 2 punten en geen ervaring 0 punten.
 • Je hebt recent, in de periode van 2013-heden strategie omgezet naar concrete communicatieacties. Daarbij hield je regie op de uitvoering en pakte als nodig een deel van de uitvoering op. Aan te tonen met praktijkvoorbeelden (geef aan wat concreet is gedaan en welke uitdagingen zijn opgelost). Uit de beantwoording op deze vraag blijkt dat je veel ervaring hebt 10 punten. Voldoende ervaring 6 punten. Weinig ervaring 2 punten en geen ervaring 0 punten.
 • Je hebt een heldere motivatie om deze opdracht uit te voeren. Wij vinden het belangrijk om te horen waarom deze opdracht jou aanspreekt en wat jij hieraan kunt bijdragen. Wat zijn jouw belangrijke eigenschappen die deze opdracht tot een succes kunnen maken? - Volledig en heldere motivatie, specifiek gemaakt voor VGGM (10 punten) - Motivatie is onvolledig en onduidelijk (0 punten)

Interesse in deze opdracht?

Zo werkt onze dienstverlening

Deze opdracht is gesloten, reageren is helaas niet meer mogelijk

Mis geen kans, word gratis lid

Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox

Gesloten