Gemeente Amersfoort

Communicatie- en participatieadviseur Bureau Regio Amersfoort

Gemeente Amersfoort

De opdrachtomschrijving

Deze inhuuropdracht verloopt via een aanbesteding. De opdrachtgever heeft eisen en wensen opgegeven. Aan de eisen moet je voldoen om kans te maken. Op de wensen kun je punten scoren.

De Eisen

  • Opleiding De kandidaat heeft een gecertificeerde communicatieopleiding afgerond (tenminste C niveau), aantoonbaar via diploma.
  • Werkervaring De kandidaat beschikt over kennis en relevante ervaring met (bestuurlijke) onderhandelingsprocessen en strategische communicatieadviezen bij overheid/gemeente, aantoonbaar via CV.
  • Werkervaring De kandidaat beschikt over minimaal 5 jaar relevante ervaring met complexe processen met meerdere regionale private en publieke stakeholders, aantoonbaar via CV.

De Wensen

  • Werkervaring 1 Je hebt ervaring met werken in een politiek-bestuurlijke omgeving, bij voorkeur bij een of meer gemeenten of in regionaal verband en bent een goed (luisterend) bestuurlijk gesprekspartner. Aantoonbaar via CV.
  • Werkervaring 2 De kandidaat heeft recente ervaring met communicatie over projecten en/of programma’s op het gebied van de energietransitie. Aantoonbaar via CV.
  • Werkervaring 3 De kandidaat heeft recente ervaring met communicatie over projecten en/of programma’s op het gebied van de ruimtelijke ontwikkeling. Aantoonbaar via CV.
  • Werkervaring 4 De kandidaat heeft ervaring in het nader bij elkaar brengen van partijen met tegengestelde belangen, je bent verbindend en weet zaken voor elkaar te krijgen. Aantoonbaar via CV.
  • Werkervaring 5 De kandidaat heeft affiniteit met participatie/co-creatie als communicatieadviseur bij complexe projecten. Aantoonbaar via CV.
  • Interview Bij deze opdracht worden na de eerste selectieronde met een aantal partijen interviews afgenomen. Deze wegen mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze interviews worden beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria. In het gesprek toetsen we de communicatieve vaardigheden, de aansluiting op de organisatiecultuur en de persoonlijke click met de directe collega's. We zoomen in op eerdere opdrachten (op basis van je CV en gevraagde werkervaring) en ervaring met werken in een politiek-bestuurlijke omgeving en jouw rol daarin. Uiteraard nodigen we je ook uit om vragen te stellen, die duidelijk maken welke aanvullende informatie voor jou relevant is om beeld te krijgen van de opdracht.

Interesse in deze opdracht?

Zo werkt onze dienstverlening

Deze opdracht is gesloten, reageren is helaas niet meer mogelijk

Mis geen kans, word gratis lid

Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox

Gesloten