Veiligheids Gezondheidsregio Gelderland-Midden

Communicatie-adviseur

Veiligheids Gezondheidsregio Gelderland-Midden

De opdrachtomschrijving

Deze inhuuropdracht verloopt via een aanbesteding. De opdrachtgever heeft eisen en wensen opgegeven. Aan de eisen moet je voldoen om kans te maken. Op de wensen kun je punten scoren.

De Eisen

  • Je bent inzetbaar voor 12 maanden voor 32 tot 36 uur gemiddeld per week. De ingangsdatum van de opdracht is zo spoedig mogelijk. De inhuuropdracht kan, onder gelijkblijvende voorwaarden, optioneel worden verlengd (6 maximaal 6 maanden). De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.
  • Je beschikt minimaal over een aantoonbare relevante, afgeronde hbo-opleiding. Benoem de naam van het opleidingsinstituut, de plaats, de afstudeerrichting en het afstudeerjaar.
  • Je hebt recent, in de periode 2018-heden, aantoonbaar werkervaring opgedaan als communicatie-adviseur. Benoem en beschrijf concreet (geen abstracte termen) in de toelichting de ervaring waaruit blijkt dat je aan de eis voldoet.
  • Je hebt recente, ruime ervaring met communicatie-advisering bij complexe projecten of programma's. Benoem en beschrijf concreet (geen abstracte termen) in de toelichting de ervaring waaruit blijkt dat je aan de eis voldoet. Beschrijf het soort project, de looptijd van het project en de gemiddelde tijdsbesteding per week van het project.
  • Je hebt aantoonbare kennis en ervaring met interne communicatie in een complexe organisatie. Benoem en beschrijf concreet (geen abstracte termen) in de toelichting de ervaring waaruit blijkt dat je aan de eis voldoet.
  • Je dient in het bezit te zijn VOG, profiel 45. Wanneer je in aanmerking komt voor de opdracht dan dien je een kopie van de VOG te overleggen.

De Wensen

  • Je beschikt aantoonbaar over een sterk gevoel voor bestuurlijke verhoudingen en bent organisatiesensitief. Aan te tonen met praktijkvoorbeelden, geef concreet aan wat de bestuurlijke verhoudingen waren en hoe jij hiermee omgaat. Uit de beantwoording op deze vraag blijkt dat je veel ervaring hebt 5 punten. Voldoende ervaring 3 punten. Weinig ervaring 1 punten en geen ervaring 0 punten.
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve en redactionele vaardigheden, waarin je ook creativiteit toont. Aan te tonen met een door jou geschreven korte tekst. Uit de beantwoording op deze vraag blijkt dat je in ruime mate aan over deze vaardigheden beschikt, 5 punten. Voldoende vaardigheid 3 punten. Weinig vaardigheid 1 punten en geen vaardigheid 0 punten.
  • Je beschikt aantoonbaar over recente ervaring waaruit blijkt dat je goed om kan gaan met weerstand en tegengestelde belangen en je in staat bent om de organisaties mee te krijgen in de gewenste gedragsverandering. Aan te tonen met praktijkvoorbeelden, geef concreet aan wat is gedaan en welke gedragsverandering is gerealiseerd. Uit de beantwoording op deze vraag blijkt dat je veel ervaring hebt 5 punten. Voldoende ervaring 3 punten. Weinig ervaring 1 punten en geen ervaring 0 punten.
  • Je hebt een heldere motivatie om deze opdracht uit te voeren. Wij vinden het belangrijk om te horen waarom deze opdracht jou aanspreekt en wat jij hieraan kan bijdragen. Wat zijn jouw belangrijke eigenschappen die deze opdracht tot een succes kunnen maken. - Volledig en heldere motivatie, specifiek gemaakt voor VGGM (5 punten) - Motivatie is deels volledig en helder (2 punten) - Motivatie is onvolledig en onduidelijk (0 punten)

Interesse in deze opdracht?

Zo werkt onze dienstverlening

Deze opdracht is gesloten, reageren is helaas niet meer mogelijk

Mis geen kans, word gratis lid

Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox

Gesloten