Provincie Gelderland

Adviseur contracten (Werken)

Provincie Gelderland

 • max € 85 per uur

 • Gelderland

 • 36 uur per week

 • Juridisch
 • 02 januari 2024

 • 31 december 2024

De opdrachtomschrijving

Deze inhuuropdracht verloopt via een aanbesteding. De opdrachtgever heeft eisen en wensen opgegeven. Aan de eisen moet je voldoen om kans te maken. Op de wensen kun je punten scoren.

De Eisen

 • Externe is inzetbaar vanaf 2 januari 2024 tot en met 31 december 2024 voor gemiddeld 36 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd met 2 maal een periode van 12 maanden. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.
 • Externe beschikt aantoonbaar over tenminste een MBO+/HBO werk- en denk niveau op Civieltechnisch gebied, opgedaan door een combinatie van een afgeronde Civieltechnische opleiding of een vergelijkbare richting, met minimaal 4 jaar recente relevante werkervaring in de GWW-sector. Benoem de naam van het opleidingsinstituut, de plaats en het afstudeerjaar. Benoem ook in welke rol en in een concrete beschrijving hoe de gevraagde recente relevante werkervaring in de GWW-sector is opgedaan.
 • Externe beschikt aantoonbaar over ervaring (opgedaan in de periode 2018 - heden) met het begeleiden van aanbestedingsprocessen via de tendertool Mercell S2C en/of Negometrix. Benoem en beschrijf concreet (geen abstracte termen) in uw toelichting minimaal 3 aanbestedingsprocessen waaruit blijkt dat u aan deze eis voldoet.
 • Externe beschikt aantoonbaar over ervaring (opgedaan in de periode 2018 - heden) met het controleren van RAW bestekken en/of UAV-GC contracten. Benoem en beschrijf concreet (geen abstracte termen) in uw toelichting minimaal 2 opdrachten/projecten waaruit blijkt dat u aan deze eis voldoet.
 • Externe beschikt aantoonbaar over ervaring (opgedaan in de periode 2018 - heden) met het opstellen van eindafrekeningen. Benoem en beschrijf concreet (geen abstracte termen) in uw toelichting minimaal 2 opdrachten/projecten waaruit blijkt dat u aan deze eis voldoet.
 • Externe beschikt aantoonbaar over ervaring bij of voor een overheidsorganisatie. Benoem en beschrijf concreet (geen abstracte termen) in uw toelichting minimaal 2 opdrachten/projecten waaruit blijkt dat u aan deze eis voldoet. Graag de overheidsorganisatie benoemen en de rol/functie waarin u deze ervaring heeft opgedaan.

De Wensen

 • Externe beschikt aantoonbaar over ervaring met het opstellen van RAW-bestekken en/of UAV-gc contracten, aan te tonen met praktijkvoorbeelden. Externe kan minimaal 4 opdrachten/projecten beschrijven waaruit ervaring blijkt met het opstellen van RAW-bestekken en/of UAV-gc contracten (10 punten) Externe kan 2 of 3 opdrachten/projecten beschrijven waaruit ervaring blijkt met het opstellen van RAW-bestekken en/of UAV-gc contracten (6 punten) Externe kan 1 opdracht/project beschrijven waaruit ervaring blijkt met het opstellen van RAW-bestekken en/of UAV-gc contracten (4 punten) Externe kan geen opdracht/project beschrijven waaruit ervaring blijkt met het opstellen van RAW-bestekken en/of UAV-gc contracten (0 punten)
 • Externe beschikt aantoonbaar over ervaring met het begeleiden van een aanbestedingsproces, van publicatie tot het gunnen van de feitelijke opdracht, aan te tonen met praktijkvoorbeelden. Externe heeft minimaal 3 jaar ervaring met het begeleiden van een aanbestedingsproces, van publicatie tot het gunnen van de feitelijke opdracht (10 punten) Externe heeft 2 tot 3 jaar ervaring met het begeleiden van een aanbestedingsproces, van publicatie tot het gunnen van de feitelijke opdracht (6 punten) Externe heeft 1 tot 2 jaar ervaring met het begeleiden van een aanbestedingsproces, van publicatie tot het gunnen van de feitelijke opdracht (4 punten) Externe heeft minder dan 1 jaar ervaring met het begeleiden van een aanbestedingsproces, van publicatie tot het gunnen van de feitelijke opdracht (0 punten)
 • Externe beschikt aantoonbaar over ervaring met het opstellen van eindafrekeningen, aan te tonen met voldoende praktijkvoorbeelden. Externe kan tenminste 10 opdrachten beschrijven waaruit ervaring blijkt met het opstellen van eindafrekeningen (10 punten) Externe kan 5 tot 10 opdrachten beschrijven waaruit ervaring blijkt met het opstellen van eindafrekeningen (6 punten) Externe kan 3 tot 5 opdrachten beschrijven waaruit ervaring blijkt met het opstellen van eindafrekeningen (4 punten)
 • Externe heeft aantoonbaar ervaring opgedaan om in een consensus-bijeenkomst de beoordelaars tot een goed onderbouwd en juist verwoord overeenstemmingsbesluit te brengen, aan te tonen met praktijkvoorbeelden. Externe kan tenminste 3 projecten/opdrachten beschrijven waaruit ervaring blijkt om in een consensus-bijeenkomst de beoordelaars tot een goed onderbouwd en juist verwoord overeenstemmingsbesluit te brengen (10 punten) Externe kan 2 projecten/opdrachten beschrijven waaruit ervaring blijkt om in een consensus-bijeenkomst de beoordelaars tot een goed onderbouwd en juist verwoord overeenstemmingsbesluit te brengen (6 punten) Externe kan 1 project/opdracht beschrijven waaruit ervaring blijkt om in een consensus-bijeenkomst de beoordelaars tot een goed onderbouwd en juist verwoord overeenstemmingsbesluit te brengen (4 punten) Externe kan geen project/opdracht beschrijven waaruit ervaring blijkt om in een consensus-bijeenkomst de beoordelaars tot een goed onderbouwd en juist verwoord overeenstemmingsbesluit te brengen (0 punten)

Interesse in deze opdracht?

Zo werkt onze dienstverlening

Deze opdracht is gesloten, reageren is helaas niet meer mogelijk

Mis geen kans, word gratis lid

Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox

Gesloten