Provincie Utrecht

Aanbestedingsjurist

Provincie Utrecht

Over de opdracht

freelance
 • geen max tarief

 • Utrecht

 • 36 uur per week

 • Juridisch

 • 21 februari 2022

 • 20 augustus 2022

De opdracht

De opdracht sluit

11 januari 2022 11:00

We kunnen op dit moment niet meer garanderen dat we je reactie succesvol kunnen verwerken.

Opdracht verloopt via

Aanbesteding

Aan de eisen moet je voldoen om kans te maken. Op de wensen kun je punten scoren.

Type inhuur

ZZP bemiddeling

De Eisen

 • Fase 2. Mondelinge ronde: beoordeling prijs en kwaliteit Prijs maximaal 300 punten en Kwaliteit maximaal 700 punten Indien in het interview de kandidaat 300 punten of minder behaald, behoudt de provincie Utrecht zich het recht om niet te gunnen. A. Persoonlijke eigenschappen 300/200/100/0 Persoonlijke eigenschap 1 Oplossingsgericht Persoonlijke eigenschap 2 Verbindend Persoonlijke eigenschap 3 Overtuigingskracht, mede gebouwd op actuele kennis van de relevante rechtsgebieden voor deze functie Persoonlijke eigenschap 4 Vermogen tot het creëren van draagvlak Persoonlijke eigenschap 5 politiek bestuurlijke sensitiviteit B. Vaardigheden 200/100/50/0 Vaardigheden 1 Adviesvaardig Vaardigheden 2 Analytisch vaardig en in staat verbanden te leggen Vaardigheden 3 Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk C. Kennis 200/100/50/0 Kennis 1 Kennis van aanbestedingsrecht. Zowel theoretische kennis als praktijkervaring spelen hierbij een rol. Indien de theoretische kennis is vergaard door middel van een PAO cursus van minimaal 15 opleidingspunten/PO punten o.g. is dit een pre. Kennis 2 Kennis van Contractenrecht: Zowel theoretische kennis als praktijkervaring spelen hierbij een rol. Indien de theoretische kennis is vergaard door middel van een PAO cursus van minimaal 15 opleidingspunten / PO-punten o.g. is dit ook een preKeuzemogelijkheden- (0 Punten)- (0 Punten)- (0 Punten)
 • Eis 5 De aangeboden kandidaat beschikt over minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met de juridische begeleiding van Europese aanbestedingen in de afgelopen 10 jaar, opgedaan bij een overheidsorganisatie (al dan niet als ingehuurde medewerker verantwoordelijk voor juridische begeleiding bij aanbestedingen en aanbestedingsrechtelijke advisering voor een opdracht/arbeidsovereenkomst van minimaal 24 uur per week waarbij advisering over voorgaand benoemde werkzaamheden de hoofdtaak was). Toelichting: Benoem in het cv het nummer van deze eis bij de passende werkervaring. Benoem duidelijk (specifiek) hoe en bij welke opdrachtgever de (werk)ervaring van het gevraagde is opgedaan. Zorg voor een duidelijke, specifieke en inhoudelijke onderbouwing van de eis. Bij het niet duidelijk benoemen en onderbouwen van het bovenstaande en/of indien het gevraagde niet verifeerbaar is voor de provincie wordt de aanbieding terzijde gelegd.KeuzemogelijkhedenJa (0 Punten)Nee (0 Punten)
 • Eis 4 De aangeboden kandidaat beschikt over een afgeronde universitaire studie rechtsgeleerdheid. Toelichting: Deze afgeronde en erkende opleiding moet duidelijk zijn benoemd in het cv van de kandidaat. Benoem bij elke opleiding waar deze is gevolgd, of deze is afgerond en wanneer het diploma is behaald. Bij het niet benoemen van bovenstaande wordt de aanbieding terzijde gelegd.KeuzemogelijkhedenJa (0 Punten)Nee (0 Punten)
 • 2 relevante referenties, die de volgende gegevens bevatten: naam referent, functie, organisatie, e-mailadres en/of telefoonnummer.

De Wensen

 • Shortlistcriterium 2 De aangeboden kandidaat beschikt over werkervaring als aanbestedingsjurist. Toelichting: (bij shortlistcriteria) Benoem in het cv het nummer van dit shortlistcriterium bij de passende werkervaring. Benoem duidelijk (specifiek) hoe en bij welke opdrachtgever de (werk)ervaring van het gevraagde is opgedaan. Zorg voor een duidelijke en specifieke inhoudelijke onderbouwing van het shortlistcriterium. Bij het niet duidelijk benoemen en onderbouwen van het bovenstaande en/of indien het gevraagde niet verifeerbaar is voor de provincie worden 0 punten toegekend.KeuzemogelijkhedenJa (50 Punten)Nee (0 Punten)
 • Shortlistcriterium 1 De aangeboden kandidaat heeft werkervaring op het gebied van contractenrecht, waarbij de kandidaat ervaring heeft met het opstellen van en advisering op contracten. Toelichting: (bij shortlistcriteria) Benoem in het cv het nummer van dit shortlistcriterium bij de passende werkervaring. Benoem duidelijk (specifiek) hoe en bij welke opdrachtgever de (werk)ervaring van het gevraagde is opgedaan. Zorg voor een duidelijke, specifieke en inhoudelijke onderbouwing van het shortlistcriterium. Bij het niet duidelijk benoemen en onderbouwen van het bovenstaande en/of indien het gevraagde niet verifeerbaar is voor de provincie worden 0 punten toegekend.Keuzemogelijkheden3 jaar of meer (50 Punten)Minder dan 3 jaar (0 Punten)

Mis geen kans, word gratis lid

Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox