Ondernemer? Check het regelmatig

Of jij ondernemer bent voor de inkomstenbelasting, hangt helemaal af van jouw situatie. En die kan veranderen. Het kan dus gebeuren dat je dit jaar géén ondernemer voor de inkomstenbelasting bent, maar volgend jaar wel.

Check het regelmatig

Check bijvoorbeeld ieder jaar even hoe het voor jou zit. Bijvoorbeeld vlak voor je aangifte inkomstenbelasting gaat doen. Of als je situatie gedurende het jaar verandert. Dan weet je zeker dat je goed zit.

Jouw persoonlijke aandachtspunten

Komt uit jouw check dat je waarschijnlijk geen ondernemer bent voor de inkomstenbelasting? Dan kun je waarschijnlijk ook geen gebruikmaken van de belastingvoordelen voor ondernemers. Als je twijfelt over de uitkomst, kan het goed zijn je situatie voor te leggen aan een fiscaal adviseur.
De Ondernemerscheck geeft je wel een aantal persoonlijke aandachtspunten. Zodat je weet waaraan je moet voldoen én aan kunt werken om door de Belastingdienst te worden gezien als ondernemer voor de inkomstenbelasting.

Doe de check

Twijfel je nog of je ondernemer bent voor de inkomstenbelasting? En of je recht hebt op bepaalde aftrekposten? Check het dan met de OndernemersCheck.

Mis geen kans, word gratis lid

Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox