Dé Freep-startersgids voor zzp'ers en freelancers

Jij wilt starten als zzp’er, welkom! Het worden van een zzp’er biedt veel vrijheid. Als je freelancer aan de slag gaat, zijn er verschillende vormen en manieren waarop je aan de slag kan gaan. In deze startersgids leer je alles over de opties die er zijn.

Dé Freep-startersgids voor zzp'ers en freelancers

Fase: Voorbereiding

Alles wat je moet weten voordat je als zzp'er start

Goede voorbereiding is het halve werk! Dus voordat je gaat starten als zzp'er (ookwel freelancer), is het slim om op de hoogte te zijn van de zaken die bij een ondernemer komen kijken. Dus lees onze tips door en haal eruit wat voor jou van toepassing is. Zo ga je in elk geval goed van start. Veel succes!

Artikelen (5)

Fase: Startklaar

Met deze tips ben jij als zzp'er klaar voor een vliegende start!

Je hebt je ingeschreven als zzp'er bij de KVK! Gefelicteerd! Uiteraard wil je weten wat je kan doen om werkelijk goed als freelancer van start kan gaan. Als zzp'er wil je zowel je marketing op orde hebben, als je financiële zaken. Laten we zeggen dat dit de "overgangsfase" is van de voorbereiding naar je eerste opdracht en daar helpen we je graag bij.

Artikelen (7)

Fase: Aan de slag

Aan de slag als zzp'er!

Zo, nu alle voorbereidingen zijn getroffen, is het tijd voor je eerste opdracht! Maar waar te beginnen? Er zijn zoveel opties, dat het overweldigend kan zijn. Daarnaast wil je als freelancer dat je onderneming zo gezond mogelijk blijft, dus een vinger aan de pols houden is wel belangrijk. Hoe je dit doet en zorgt voor je onderneming leggen we je graag uit.

Artikelen (7)

Mis geen kans, word gratis lid

Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox