De opdracht

Eisen en Wensen

Deze inhuuropdracht verloopt via een aanbesteding. Aan de eisen moet je voldoen om kans te maken. Op de wensen kun je punten scoren.

Eisen
  • De aangeboden kandidaat beschikt minimaal over een HBO werk- en denkniveau. Dit kan door een behaalde diploma en/of opgedane relevante werkervaring.Let op! De kandidaat moet het document meenemen naar het interview zodat de opdrachtgever kan controleren of deze voldoet. Indien het document niet aanwezig is of niet voldoet wordt het gesprek beëindigd en de offerte ter zijde gelegd.
  • Geef in maximaal 1 pagina aan waarom u als kandidaat de meest geschikte bent voor deze opdracht. Hieruit dient te blijken dat je over uittekende Nederlandse vaardigheden beschikt.Let op, er wordt hier gevraagd naar een motivatie van de kandidaat zelf.Uw motivatie zal worden besproken tijdens het interview, indien de kandidaat hiervoor wordt uitgenodigd.
  • De aangeboden kandidaat heeft minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring met JBoss EAP  6/7 en JBoss AMQ 6/7. Dit dient duidelijk te blijken uit het cv en toegelicht in de motivatie.
  • De aangeboden kandidaat heeft minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring met : JBoss Datavirtualisatie 6.x;Zabbix 4/5;Prometheus;Grafana 6/7.Dit dient duidelijk te blijken uit het cv en toegelicht in de motivatie.
  • De aangeboden kandidaat heeft minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring met: Splunk 7/8;RedHat Linux 7/8;Microsoft Windows 2016;Ansible 2.x.Dit dient duidelijk te blijken uit het cv en toegelicht in de motivatie.
  • De aangeboden kandidaat heeft aantoonbare ervaring met: shell scripting;SNMP;het werken in teamverband met java ontwikkelaars;het inrichten van koppelingen met derde partijen (op basis van WSDL en OpenAPI);het inrichten van koppelingen met DigiD, eHerkenning en iDEAL.Dit dient duidelijk te blijken uit het cv en toegelicht in de motivatie.
Wensen
  • De aangeboden kandidaat heeft minimaal 1 jaar aantoonbare ervaring met Powershell.Dit dient duidelijk te blijken uit het cv en toegelicht in de motivatie.
  • De aangeboden kandidaat heeft ervaring met het (door)ontwikkelen van systemen voor gebiedstoezicht en handhaving op basis van waarnemingen van ANPR-camera's, ICT-technische afhandelingsprocessen bij overtredingen en het inrichten van een workflow voor de beoordeling.Dit dient duidelijk te blijken uit het cv en toegelicht in de motivatie.

Mis geen kans, word gratis lid

Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox