Gemeente Amsterdam

Senior Werkvoorbereider (2-3 fte)

Gemeente Amsterdam

De opdrachtomschrijving

Deze inhuuropdracht verloopt via een aanbesteding. De opdrachtgever heeft eisen en wensen opgegeven. Aan de eisen moet je voldoen om kans te maken. Op de wensen kun je punten scoren.

De Eisen

  • De aangeboden kandidaat heeft gewerkt voor projecten in een stedelijke omgeving in een gemeente met >100.000 inwoners.Dit dient duidelijk geel gearceerd in het cv te staan.
  • De aangeboden kandidaat heeft ervaring met het vastleggen van nieuwe  K&L tracés (b.v. wenstracé-procedure) en overleg met nutsbedrijven.Dit dient duidelijk geel gearceerd in het cv te staan.
  • De aangeboden kandidaat heeft ervaring met het opstellen van BLVC-plannen.Dit dient duidelijk geel gearceerd in het cv te staan.
  • De aangeboden kandidaat heeft minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring (opgedaan in de laatste 8 jaar) met werkvoorbereiding op het gebied van maaiveldinrichting en/of gebiedsontwikkeling, infrastructuur, faseringen.Dit dient duidelijk geel gearceerd in het cv te staan.
  • De aangeboden kandidaat heeft minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring (opgedaan in de laatste 5 jaar) met digitaal tekenen in het kader van civieltechnische projecten.Dit dient duidelijk geel gearceerd in het cv te staan.
  • De aangeboden kandidaat heeft minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring (opgedaan in de laatste 8 jaar) met werken in de RAW en UAV.Dit dient duidelijk geel gearceerd in het cv te staan.
  • De aangeboden kandidaat is in het bezit van een erkende hbo opleiding of een erkende mbo opleiding met 15 jaar relevante werkervaring (bij voorkeur in het civieltechnische domein)Dit dient duidelijk geel gearceerd in het cv te staan.Let op! De kandidaat moet het document meenemen naar het interview zodat de opdrachtgever kan controleren of deze voldoet. Indien het document niet aanwezig is of niet voldoet wordt het gesprek beëindigd en de offerte ter zijde gelegd.

De Wensen

  • De aangeboden Kandidaat heeft minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met het opstellen van RAW bestekken in relatie tot gebiedsontwikkeling of instandhouding.Dit dient duidelijk geel gearceerd in het cv te staan.
  • De aangeboden Kandidaat heeft minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring (opgedaan in de laatste 5 jaar) met de procedures van het Amsterdamse 'Coördinatenstelsel werken aan de weg'.Dit dient duidelijk geel gearceerd in het cv te staan.
  • De aangeboden kandidaat heeft minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring (opgedaan in de laatste 5 jaar) met Puccini, tekenstandaard NLCS en Microstation.Dit dient duidelijk geel gearceerd in het cv te staan.
  • De aangeboden kandidaat heeft ervaring in het werken in complexe projecten. Complex is integraal, meerdere disciplines zoals verharding, K&L, V&G, groen, constructies of sanering.Dit dient duidelijk geel gearceerd in het cv te staan.

Interesse in deze opdracht?

Zo werkt onze dienstverlening

Deze opdracht is gesloten, reageren is helaas niet meer mogelijk

Mis geen kans, word gratis lid

Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox

Gesloten