BIJ12

Senior juridisch adviseur

BIJ12

 • max € 110 per uur

 • Utrecht

 • 24 uur per week

 • Juridisch

 • 02 januari 2023

 • 29 december 2023

De opdrachtomschrijving

Deze inhuuropdracht verloopt via een aanbesteding. De opdrachtgever heeft eisen en wensen opgegeven. Aan de eisen moet je voldoen om kans te maken. Op de wensen kun je punten scoren.

De Eisen

 • Eis 5: Minimaal 5 jaar ervaring met advisering als senior adviseur bij een provincie. Toelichting: Benoem in het cv het nummer van deze eis bij de passende werkervaring. Benoem duidelijk (specifiek) hoe en bij welke opdrachtgever de (werk)ervaring van het gevraagde is opgedaan. Zorg voor een duidelijke, specifieke en inhoudelijke onderbouwing van de eis. Bij het niet duidelijk benoemen en onderbouwen van het bovenstaande en/of indien het gevraagde niet verifieerbaar is voor BIJ12 wordt de aanbieding terzijde gelegd.
 • 2 relevante referenties, die de volgende gegevens bevatten: naam referent, functie, organisatie, e-mailadres en/of telefoonnummer.
 • Eis 4: Minimaal 10 jaar ervaring als senior adviseur in een complexe interbestuurlijke omgeving. Toelichting: Benoem in het cv het nummer van deze eis bij de passende werkervaring. Benoem duidelijk (specifiek) hoe en bij welke opdrachtgever de (werk)ervaring van het gevraagde is opgedaan. Zorg voor een duidelijke, specifieke en inhoudelijke onderbouwing van de eis. Bij het niet duidelijk benoemen en onderbouwen van het bovenstaande en/of indien het gevraagde niet verifieerbaar is voor BIJ12 wordt de aanbieding terzijde gelegd.

De Wensen

 • Shortlistcriterium 1: Aantoonbare werkervaring met advisering op het vlak van subsidies. Toelichting: Benoem in het cv het nummer van dit shortlistcriterium bij de passende werkervaring. Benoem duidelijk (specifiek) hoe en bij welke opdrachtgever de (werk)ervaring van het gevraagde is opgedaan. Zorg voor een duidelijke, specifieke en inhoudelijke onderbouwing van het shortlistcriterium. Bij het niet duidelijk benoemen en onderbouwen van het bovenstaande en/of indien het gevraagde niet verifieerbaar is voor BIJ12 worden 0 punten toegekend.
 • Shortlistcriterium 2: Aantoonbare ervaring met advisering aan decentrale overheden, dan wel de Rijksoverheid. Op het vlak van natuur en bij provincies is een pre. Toelichting: Benoem in het cv het nummer van dit shortlistcriterium bij de passende werkervaring. Benoem duidelijk (specifiek) hoe en bij welke opdrachtgever de (werk)ervaring van het gevraagde is opgedaan. Zorg voor een duidelijke, specifieke en inhoudelijke onderbouwing van het shortlistcriterium. Bij het niet duidelijk benoemen en onderbouwen van het bovenstaande en/of indien het gevraagde niet verifieerbaar is voor BIJ12 worden 0 punten toegekend.
 • Shortlistcriterium 3: Aantoonbare ervaring met het organiseren en begeleiden van samenwerking tussen juristen. Toelichting: Benoem in het cv het nummer van dit shortlistcriterium bij de passende werkervaring. Benoem duidelijk (specifiek) hoe en bij welke opdrachtgever de (werk)ervaring van het gevraagde is opgedaan. Zorg voor een duidelijke, specifieke en inhoudelijke onderbouwing van het shortlistcriterium. Bij het niet duidelijk benoemen en onderbouwen van het bovenstaande en/of indien het gevraagde niet verifieerbaar is voor BIJ12 worden 0 punten toegekend.
 • Shortlistcriterium 4: Aantoonbare ervaring met advisering op het natuur- en of stikstofdossier. Toelichting: Benoem in het cv het nummer van dit shortlistcriterium bij de passende werkervaring. Benoem duidelijk (specifiek) hoe en bij welke opdrachtgever de (werk)ervaring van het gevraagde is opgedaan. Zorg voor een duidelijke, specifieke en inhoudelijke onderbouwing van het shortlistcriterium. Bij het niet duidelijk benoemen en onderbouwen van het bovenstaande en/of indien het gevraagde niet verifieerbaar is voor BIJ12 worden 0 punten toegekend
 • Fase 2. Mondelinge ronde: beoordeling prijs en kwaliteit Prijs maximaal 200 punten en Kwaliteit maximaal 800 punten Indien in het interview de kandidaat 300 punten of minder behaald, behoudt BIJ12 zich het recht om niet te gunnen. A. Persoonlijke eigenschappen 200/100/50 - Resultaatgerichtheid; - Samenwerker en verbinder; - Flexibiliteit; - Omgevingssensitiviteit in gegeven context; - Integer ; - Goed organiserend en vormgevend vermogen; - Hands-on mentaliteit. B. Vaardigheden 300/200/100 - Ruime ervaring met het werken binnen of voor een overheidsorganisatie in een zeer politiek-bestuurlijke context; - Goed kunnen schakelen tussen inhoud en het politiek-bestuurlijke; - Goed organiserend en coördinerend vermogen in de gevraagde context; - Kennis op een integrale en begrijpelijke wijze kunnen overbrengen en het voorzien in benodigde adviezen of annotaties; - Meerdere ballen in de lucht kunnen houden en overzicht behouden; - Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk: complexe juridica op een begrijpelijke wijze kunnen overbrengen; - Mensen kunnen verbinden met een gezamenlijke koers. C. Kennis 300/200/100 - Aantoonbare kennis en ervaring op het vlak van werken binnen complexe trajecten op het vlak van de Wet natuurbescherming en/of het stikstofdossier; - Ruime ervaring met de organisatie van dergelijke processen en de samenwerking tussen juristen; - Ruime ervaring als senior juridisch adviseur voor de decentrale of rijksoverheid.

Interesse in deze opdracht?

Zo werkt onze dienstverlening

Reageer direct

De opdracht sluit

07 december 2022 11:00

Wij hebben minimaal 1 werkdag nodig om samen met jou een offerte op te maken

Mis geen kans, word gratis lid

Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox