Nederlandse Publieke Omroep

Promo Coordinator

Nederlandse Publieke Omroep

De opdrachtomschrijving

Deze inhuuropdracht verloopt via een aanbesteding. De opdrachtgever heeft eisen en wensen opgegeven. Aan de eisen moet je voldoen om kans te maken. Op de wensen kun je punten scoren.

De Eisen

  • De aangeboden kandidaat is beschikbaar vanaf d.d. 1 februari 2023 voor gemiddeld 27 uren per week; gedurende een periode t/m d.d. 1 mei 2023.
  • Inschrijver levert per kandidaat een CV inclusief motivatiebrief.
  • De kandidaat beschikt minimaal over een afgeronde opleiding (of soortgelijk) op universitair- of HBO niveau. Hier herken jij jezelf in: Je hebt een afgeronde hbo opleiding communicatie of media en minimaal 1 jaar werkervaring met planning- en /of trafficwerkzaamheden binnen de mediasector. Ervaring binnen TV is een pre. Je hebt ervaring in het schrijven van wervende teksten. Daarnaast ben je handig met IT-systemen, waaronder met Whats On, en heb je goede kennis van Excel. Als promo coördinator ben je een stevige gesprekspartner die communicatief vaardig is. Je werkt zeer zelfstandig, neemt initiatief, bent flexibel en werkt hands-on samen in een hecht team. Je kunt meerdere ballen tegelijk hoog houden en wanneer de druk oploopt, weet je de rust te bewaren en blijf je gestructureerd en secuur werken. Uit het ingediende CV dient duidelijk te blijken dat kandidaat over dergelijk niveau beschikt.
  • Wanneer opdracht aan u of uw kandidaat wordt gegund is het noodzakelijk dat een VOG wordt overlegd binnen 2 weken na aanvang van de opdracht.
  • De kandidaat beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en geschrift.
  • 2 relevante referenties, die de volgende gegevens bevatten: naam referent, functie, organisatie, e-mailadres en/of telefoonnummer.

De Wensen

  • De door u aangeboden kandidaat zal op basis van het ingediende CV en de bijbehorende motivatiebrief worden beoordeeld. Naarmate er naar oordeel van de NPO een betere aansluiting bestaat tussen het in deze aanvraag geschetste ideale profiel en de kennis, persoonlijkheid en ervaring van de kandidaat zal er een hogere score worden toegekend

Interesse in deze opdracht?

Zo werkt onze dienstverlening

Deze opdracht is gesloten, reageren is helaas niet meer mogelijk

Mis geen kans, word gratis lid

Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox

Gesloten