Samenwerking De Liemers

Projectleider Civiel

Samenwerking De Liemers

 • max € 110 per uur

 • Gelderland

 • 28 uur per week

 • Algemeen-projectmanagement

 • 02 januari 2023

 • 31 december 2023

De opdrachtomschrijving

Deze inhuuropdracht verloopt via een aanbesteding. De opdrachtgever heeft eisen en wensen opgegeven. Aan de eisen moet je voldoen om kans te maken. Op de wensen kun je punten scoren.

De Eisen

 • De kandidaat is inzetbaar vanaf 2 januari 2023 tot en met 31 december 2023 voor 28 tot 36 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd in cluster van 3, 6 of 12 maanden uiterlijk tot en met 31 december 2025. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.
 • U voegt een CV met toelichting van maximaal 6 pagina’s A4 toe. In uw CV wordt duidelijk aangegeven welke ervaring u heeft, bij welke opdrachtgever. U voorziet deze ervaring van functienaam, start- en einddatum van de werkzaamheden.
 • U heeft een afgeronde HBO opleiding richting civiele techniek of cultuurtechniek. Geef in de toelichting aan welke HBO opleiding u heeft afgerond die hier aan voldoet.
 • U heeft minimaal 5 jaar ervaring als Projectleider in de civiele techniek in de afgelopen 8 jaar en toon dit aan in uw toelichting op basis van uw CV.
 • U heeft minimaal in 5 projecten een vergelijkbare rol gehad. Motiveer in de toelichting deze relevante ervaring vanuit uw CV waaruit blijkt dat u aan deze eis voldoet? Ondersteun dit door minimaal 2 referenties uit uw CV, voorzien van bedrijfsnaam, contactpersoon en telefoonnummer.
 • U heeft aantoonbare ervaring in minimaal 3 projecten met bewonersparticipatie trajecten en het houden van bewonersavonden. U toont dit aan in uw toelichting.
 • U heeft aantoonbare ervaring in het aanbesteden van vergelijkbare civiele werken. U heeft kennis van de UAV 2012. Geeft in uw toelichting aan op basis waarvan in uw CV blijkt dat u hieraan voldoet?
 • 2 relevante referenties, die de volgende gegevens bevatten: naam referent, functie, organisatie, e-mailadres en/of telefoonnummer.

De Wensen

 • U beschikt over een heldere motivatie om deze opdracht uit te voeren. Wij vinden het belangrijk om te horen waarom deze opdracht u aanspreekt en wat u hieraan kunt bijdragen. Wat zijn uw belangrijke eigenschappen die deze opdracht tot een succes kunnen maken? - Volledig en heldere motivatie. De beschreven eigenschappen passen binnen de bedrijfscultuur (5 punten) - Motivatie is deels volledig en helder. De beschreven eigenschappen passen niet direct bij de bedrijfscultuur (3 punten) - Motivatie is onvolledig en onduidelijk en mist aanknopingspunten om tot verbinding te komen met het team (0 punten)
 • Uw toegevoegde waarde voor de ontwikkeling van woningbouwlocaties en bedrijventerreinen. Motiveer in uw toelichting welke toegevoegde waarde u heeft bij deze ontwikkelingen. - Motivatie beschrijft een duidelijke meerwaarde die passen bij de doelstellingen van dit project ( 5 punten). - Motivatie beschrijft enige meerwaarde of de meerwaarde past deels bij de doelstellingen van dit project (3 punten). - Motivatie beschrijft geen duidelijke meerwaarde of de meerwaarde past niet bij de doelstellingen van dit project ( 0 punten).
 • Vakinhoudelijke expertise. In het project worden per fase verschillende vakinhoudelijke expertisen gevraagd van de projectleider, van de aanbestedings-, ontwerp-, voorbereidings-, uitvoerings- en evaluatiefase. Motiveer dat u per fase over deze vakinhoudelijke expertisen beschikt. - Motivatie van inschrijver toont vakinhoudelijke expertisen over alle fasen aan (5 punten). - Motivatie van inschrijver geeft onvoldoende inzicht in de aanwezige vakinhoudelijk expertise of de vakinhoudelijke expertise omvat niet alle fasen (3 punten). - Motivatie van inschrijver geeft weinig inzicht in de aanwezige vakinhoudelijke expertise en omvat niet alle fasen (0 punten).
 • Uw toegevoegde waarde voor herinrichtingsprojecten. Motiveer in uw toelichting welke toegevoegde waarde u heeft bij deze projecten. - Motivatie beschrijft een duidelijke meerwaarde die passen bij de doelstellingen van dit project ( 5 punten). - Motivatie beschrijft enige meerwaarde of de meerwaarde past deels bij de doelstellingen van dit project (3 punten). - Motivatie beschrijft geen duidelijke meerwaarde of de meerwaarde past niet bij de doelstellingen van dit project ( 0 punten).

Interesse in deze opdracht?

Zo werkt onze dienstverlening

Reageer direct

De opdracht sluit

21 oktober 2022 12:00

Wij hebben minimaal 1 werkdag nodig om samen met jou een offerte op te maken

Mis geen kans, word gratis lid

Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox