BIJ12

Programmasecretaris uitvoeringsprogramma natuurmonitoring

BIJ12

De opdrachtomschrijving

Deze inhuuropdracht verloopt via een aanbesteding. De opdrachtgever heeft eisen en wensen opgegeven. Aan de eisen moet je voldoen om kans te maken. Op de wensen kun je punten scoren.

De Eisen

  • 2 relevante referenties, die de volgende gegevens bevatten: naam referent, functie, organisatie, e-mailadres en/of telefoonnummer.
  • Eis 4: Kennis van/affiniteit met ecologie, milieukunde of natuurbeheer Toelichting: Benoem in het cv het nummer van deze eis bij de passende werkervaring. Benoem duidelijk (specifiek) hoe en bij welke opdrachtgever de (werk)ervaring van het gevraagde is opgedaan. Zorg voor een duidelijke, specifieke en inhoudelijke onderbouwing van de eis. Bij het niet duidelijk benoemen en onderbouwen van het bovenstaande en/of indien het gevraagde niet verifieerbaar is voor de provincie wordt de aanbieding terzijde gelegd.
  • Eis 5: Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met projectondersteuning. Toelichting: Benoem in het cv het nummer van deze eis bij de passende werkervaring. Benoem duidelijk (specifiek) hoe en bij welke opdrachtgever de (werk)ervaring van het gevraagde is opgedaan. Zorg voor een duidelijke, specifieke en inhoudelijke onderbouwing van de eis. Bij het niet duidelijk benoemen en onderbouwen van het bovenstaande en/of indien het gevraagde niet verifieerbaar is voor de provincie wordt de aanbieding terzijde gelegd.
  • Eis 6: Aantoonbare werkervaring heeft met het werken aan projecten of programma’s in een complexe bestuurlijke omgeving waarin meerdere overheden met elkaar samenwerken. Toelichting: Benoem in het cv het nummer van deze eis bij de passende werkervaring. Benoem duidelijk (specifiek) hoe en bij welke opdrachtgever de (werk)ervaring van het gevraagde is opgedaan. Zorg voor een duidelijke, specifieke en inhoudelijke onderbouwing van de eis. Bij het niet duidelijk benoemen en onderbouwen van het bovenstaande en/of indien het gevraagde niet verifieerbaar is voor de provincie wordt de aanbieding terzijde gelegd.
  • Eis 7: Aantoonbare ervaring met gehele Microsoft Office pakket. Toelichting: Benoem in het cv het nummer van deze eis bij de passende werkervaring. Benoem duidelijk (specifiek) hoe en bij welke opdrachtgever de (werk)ervaring van het gevraagde is opgedaan. Zorg voor een duidelijke, specifieke en inhoudelijke onderbouwing van de eis. Bij het niet duidelijk benoemen en onderbouwen van het bovenstaande en/of indien het gevraagde niet verifieerbaar is voor de provincie wordt de aanbieding terzijde gelegd.

De Wensen

  • Shortlistcriterium 1: Mate waarin de kandidaat aantoonbare ervaring heeft als secretaris van een bestuurlijke commissie met het voorbereiden, ondersteunen en vastleggen van bestuurlijke besluitvorming. Toelichting: Benoem in het cv het nummer van dit shortlistcriterium bij de passende werkervaring. Benoem duidelijk (specifiek) hoe en bij welke opdrachtgever de (werk)ervaring van het gevraagde is opgedaan. Zorg voor een duidelijke, specifieke en inhoudelijke onderbouwing van het shortlistcriterium. Bij het niet duidelijk benoemen en onderbouwen van het bovenstaande en/of indien het gevraagde niet verifieerbaar is voor de provincie worden 0 punten toegekend. - 5 jaar of meer 200 punten - 2 - 5 100 punten - 0 - 2 0 punten
  • Fase 2. Mondelinge ronde: beoordeling prijs en kwaliteit Prijs maximaal 200 punten en Kwaliteit maximaal 800 punten Indien in het interview de kandidaat 300 punten of minder behaald, behoudt de provincie Utrecht zich het recht om niet te gunnen. A. Persoonlijke eigenschappen 200/100/50 - Resultaatgerichtheid - Geduld en affiniteit met werkprocessen - Omgevingssensitiviteit - Analytisch vermogen - Flexibiliteit B. Vaardigheden 300/200/100 - Meerdere ballen in de lucht kunnen houden en overzicht behouden. - Kennis op een begrijpelijke wijze kunnen overbrengen. - Een zelfstandige, systematische en nauwkeurige manier van werken. - Kunnen werken in een dynamische en bestuurlijke omgeving. - Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. - Ervaring met Microsoft Office pakket. C. Kennis 300/200/100 - Kennis van/affiniteit met ecologie, milieukunde of natuurbeheer. - Ervaring met gebruikersondersteuning / communicatietaken. - Ervaring met het werken binnen een overheidsorganisatie. - Ervaring met secretariële ondersteuning.

Interesse in deze opdracht?

Zo werkt onze dienstverlening

Reageer direct

De opdracht sluit

03 februari 2023 11:00

Je reactie ontvangen we graag minimaal 1 werkdag voor sluiting van de opdracht

Mis geen kans, word gratis lid

Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox