Provincie Utrecht

Logistiek Makelaar

Provincie Utrecht

Over de opdracht
 • € 90 per uur/ max

 • Utrecht

 • 32 uur per week

 • Verkeer vervoer nautisch

 • 17 mei 2021

 • 16 mei 2022

De opdracht

Eisen en Wensen

Deze opdracht sluit 14 april 2021 10:00 We kunnen op dit moment niet meer garanderen dat we je reactie succesvol kunnen verwerken

Deze inhuuropdracht verloopt via een aanbesteding. Aan de eisen moet je voldoen om kans te maken. Op de wensen kun je punten scoren.

Eisen
 • Eis 8 De aangeboden kandidaat heeft een netwerk in de logistieke sector in de regio’s Utrecht en Amersfoort en onderhoudt dit netwerk actief sinds 2016. Toelichting: Benoem in het cv het nummer van deze eis bij de passende werkervaring. Benoem duidelijk (smart) bij welke opdrachtgever de werkervaring van het gevraagde is opgedaan. Zorg voor een duidelijke onderbouwing van de eis Bij het niet duidelijk benoemen en onderbouwen van het bovenstaande kan de aanbieding terzijde worden gelegd.
 • Eis 4 De aangeboden kandidaat heeft een afgeronde opleiding op hbo of WO-niveau. Toelichting: Deze afgeronde en erkende opleiding moet duidelijk zijn benoemd in het cv van de kandidaat. Benoem bij elke opleiding waar deze is gevolgd, of deze is afgerond en wanneer het diploma is behaald. Bij het niet benoemen van bovenstaande kan de aanbieding terzijde worden gelegd.
 • Eis 6 De aangeboden kandidaat heeft aantoonbare kennis door opleiding en/of werkervaring van logistieke processen in het algemeen en van modal shift in het bijzonder. Toelichting: Benoem in het cv het nummer van deze eis bij de passende werkervaring. Benoem duidelijk (smart) bij welke opdrachtgever de werkervaring van het gevraagde is opgedaan. Zorg voor een duidelijke onderbouwing van de eis Bij het niet duidelijk benoemen en onderbouwen van het bovenstaande kan de aanbieding terzijde worden gelegd.
 • Eis 7 De aangeboden kandidaat heeft in de afgelopen 8 jaar minimaal 5 jaar werkervaring in de rol van logistiek makelaar of logistiek adviseur Toelichting: Benoem in het cv het nummer van deze eis bij de passende werkervaring. Benoem duidelijk (smart) bij welke opdrachtgever de werkervaring van het gevraagde is opgedaan. Zorg voor een duidelijke onderbouwing van de eis Bij het niet duidelijk benoemen en onderbouwen van het bovenstaande kan de aanbieding terzijde worden gelegd.
 • Eis 9 De aangeboden kandidaat heeft in de afgelopen 3 jaar werkervaring binnen of met overheidsorganisaties en zo bekend bent met hoe overheden functioneren en hoe ze samenwerken met bedrijven/ondernemers Toelichting: Benoem in het cv het nummer van deze eis bij de passende werkervaring. Benoem duidelijk (smart) bij welke opdrachtgever de werkervaring van het gevraagde is opgedaan. Zorg voor een duidelijke onderbouwing van de eis Bij het niet duidelijk benoemen en onderbouwen van het bovenstaande kan de aanbieding terzijde worden gelegd.
Wensen
 • Shortlistcriterium 1 De aangeboden kandidaat heeft opleiding en/of minimaal 3 jaar werkervaring op gebied van logistieke processen en modal shift. Toelichting: Benoem in het cv het nummer van dit shortlistcriterium bij de passende werkervaring. Benoem duidelijk (smart) bij welke opdrachtgever de werkervaring van het gevraagde is opgedaan. Zorg voor een duidelijke onderbouwing van het shortlistcriterium. Bij het niet duidelijk onderbouwen van het bovenstaande kan de aanbieding terzijde worden gelegd.
 • Shortlistcriterium 2 De aangeboden kandidaat heeft de afgelopen 8 jaar minimaal 5 jaar werkervaring als logistiek makelaar of logistiek adviseur. Toelichting: (bij shortlistcriteria) Benoem in het cv het nummer van dit shortlistcriterium bij de passende werkervaring. Benoem duidelijk (smart) bij welke opdrachtgever de werkervaring van het gevraagde is opgedaan. Zorg voor een duidelijke onderbouwing van het shortlistcriterium. Bij het niet duidelijk onderbouwen van het bovenstaande kan de aanbieding terzijde worden gelegd.
 • Shortlistcriterium 3 De aangeboden kandidaat heeft de afgelopen 3 jaar werkervaring binnen de logistieke sector in regio’s Utrecht en Amersfoort Toelichting: (bij shortlistcriteria) Benoem in het cv het nummer van dit shortlistcriterium bij de passende werkervaring. Benoem duidelijk (smart) bij welke opdrachtgever de werkervaring van het gevraagde is opgedaan. Zorg voor een duidelijke onderbouwing van het shortlistcriterium. Bij het niet duidelijk onderbouwen van het bovenstaande kan de aanbieding terzijde worden gelegd.
 • Shortlistcriterium 4 De aangeboden kandidaat heeft in de afgelopen 8 jaar minimaal 3 jaar werkervaring binnen of met regionale overheden. Toelichting: (bij shortlistcriteria) Benoem in het cv het nummer van dit shortlistcriterium bij de passende werkervaring. Benoem duidelijk (smart) bij welke opdrachtgever de werkervaring van het gevraagde is opgedaan. Zorg voor een duidelijke onderbouwing van het shortlistcriterium. Bij het niet duidelijk onderbouwen van het bovenstaande kan de aanbieding terzijde worden gelegd.
 • Fase 2. Mondelinge ronde: beoordeling prijs en kwaliteit Prijs maximaal 300 punten en Kwaliteit maximaal 700 punten Indien in het interview de kandidaat 300 punten of minder behaald, behoudt de provincie Utrecht zich het recht om niet te gunnen. A. Persoonlijke eigenschappen 300/200/100/0 Persoonlijke eigenschap 1 Politiek-bestuurlijke en omgevingssensitiviteit Persoonlijke eigenschap 2 Verbindend en overtuigend Persoonlijke eigenschap 3 Teamspeler die initiatiefrijk, proactief en resultaatgericht aan de slag gaat B. Vaardigheden 200/100/50/0 Vaardigheden 1 Procesmanagement Vaardigheden 2 uitstekende communicatieve vaardigheden Vaardigheden 3 Netwerken en onderhouden van netwerken Vaardigheden 4 in bezit van vlotte pen Vaardigheden 5 goed kunnen samenwerken C. Kennis 200/100/50/0 Kennis 1 In staat om financiële business cases uit te werken Kennis 2 Kennis van werking regionale overheden Kennis 3 Kennis van logistieke mogelijkheden Kennis 4 Netwerk in de regio’s Utrecht en Amersfoort

Mis geen kans, word gratis lid

Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox