Gemeente Amsterdam

BPM Developer NISE

Gemeente Amsterdam

De opdrachtomschrijving

Deze detacheringsopdracht verloopt via een aanbesteding. De opdrachtgever heeft eisen en wensen opgegeven. Aan de eisen moet je voldoen om kans te maken. Op de wensen kun je punten scoren.

De Eisen

  • De aangeboden kandidaat beschikt minimaal over een mbo 4 / hbo werk- en denkniveau. Dit werk- en denkniveau is opgedaan door relevante werkervaring en/of diploma.
  • 2 relevante referenties, die de volgende gegevens bevatten: naam referent, functie, organisatie, e-mailadres en/of telefoonnummer.
  • De aangeboden kandidaat heeft relevante ervaring met het werken in ICT projecten, vernieuwingstrajecten zoals het programma NISE. Dit dient duidelijk te blijken uit het cv door het onderdeel te benoemen of te arceren.
  • De aangeboden kandidaat heeft relevante ervaring met de volgende onderdelen: - Webtechnologie (bijvoorbeeld HTML, XML, JSON); - Bouwen van formulieren in Form.IO; - Implementeren van processen in Camunda en GZAC. Dit dient duidelijk te blijken uit het cv door de onderdelen te benoemen en te arceren.

De Wensen

  • De aangeboden kandidaat heeft kennis van Common Ground architectuur principes en gemeentelijke processen (NORA, GEMMA, etc) of is in staat om die snel eigen te maken.
  • De aangeboden kandidaat heeft kennis van en ervaring met een complexe politiek-bestuurlijke organisatie, zoals een grote gemeente (>5.000 medewerkers). Dit dient duidelijk te blijken uit het cv door dit onderdeel te benoemen en/of te arceren.
  • De aangeboden kandidaat heeft ervaring binnen de gemeente Amsterdam (of een van de 4G) en specifiek bij de afdeling Erfpacht en Uitgifte.
  • De aangeboden kandidaat heeft een analytische en/of methodologische opleiding gevolgd en afgerond.

Interesse in deze opdracht?

Zo werkt onze dienstverlening

Deze opdracht is gesloten, reageren is helaas niet meer mogelijk

Mis geen kans, word gratis lid

Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox

Gesloten