DCMR Milieudienst Rijnmond

Business Controller

DCMR Milieudienst Rijnmond

De opdrachtomschrijving

Deze inhuuropdracht verloopt via een aanbesteding. De opdrachtgever heeft eisen en wensen opgegeven. Aan de eisen moet je voldoen om kans te maken. Op de wensen kun je punten scoren.

De Eisen

  • De door u aangeboden kandidaat is 32 uur p/week beschikbaar.
  • 2 relevante referenties, die de volgende gegevens bevatten: naam referent, functie, organisatie, e-mailadres en/of telefoonnummer.
  • De door u aangeboden kandidaat beschikt over ervaring met tijdschrijven. Motiveer kort op welke wijze uw kandidaat hieraan voldoet.
  • De door u aangeboden kandidaat beschikt over kennis van PowerBI. Motiveer kort op welke wijze uw kandidaat hieraan voldoet.
  • De door u aangeboden kandidaat beschikt over uitgebreide kennis Excel. Motiveer kort op welke wijze uw kandidaat hieraan voldoet
  • De door u aangeboden kandidaat heeft minimaal 2 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie bij de decentrale overheid, bij voorkeur een Omgevingsdienst. Motiveer kort op welke wijze uw kandidaat hieraan voldoet.
  • De door u aangeboden kandidaat beschikt over minimaal een relevante WO opleiding, bij voorkeur een bedrijfseconomische opleiding bij voorkeur aangevuld met een (afgeronde) RC/RA opleiding. Motiveer kort op welke wijze uw kandidaat hieraan voldoet.

De Wensen

  • Geef in een document van maximaal 3x A4 aan wat de motivatie en de kennis/ervaring van de kandidaat is om deze functie bij de DCMR te vervullen. Leg in de motivatie in ieder geval de koppeling tussen het door ons gevraagde profiel (inclusief competenties) en het CV van de kandidaat. In de onderbouwing beschrijft u zo helder mogelijk waarom uw kandidaat past bij het door de DCMR gevraagde functieprofiel. Licht de competenties van de aangeboden kandidaat met voorbeelden toe, deze worden vervolgens in de interviewfase getoetst.  Let op: de ingediende motivatie dient door de beoordelaar los van het CV gelezen te kunnen worden. Neem dus geen verwijzingen op zoals "zie CV". Het uploaden van het CV is een onderdeel van deze tender, maar het CV dient alleen ter verificatie van de gevraagde opleidingen en werkervaring.De toelichting vormt de brug tussen het door ons gevraagde profiel en het CV van uw kandidaat. De ingediende onderbouwing wordt beoordeeld op basis van mate waarin is onderbouwd hoe uw kandidaat aansluit op onze inhuurbehoefte. Ga naast de kennis/ervaring van de kandidaat die aansluit op het door de DCMR gevraagde profiel tevens minimaal in op o.a. de volgende zaken:  Gewend om te schakelen met managementJe bent een teamspeler die weet wat het is om in een complexe en veranderende omgeving te werkenBekend met de sensitiviteit van klanten en hun ambities en het doorzien waar belangen tegenstrijdig kunnen zijnBrede kennis van planning- en control-thema's, procesmanagement en organisatiekundeMet het beantwoorden van deze vraag via de bijlage heeft u de mogelijkheid om uw kandidaat zich te laten onderscheiden op kwaliteit. De beoordeling door de DCMR op deze vraag bepaalt in hoge mate de uitkomst van de ranking (en dus welke kandidaten uitgenodigd worden voor de interviewfase). Een summiere onderbouwing levert in de beoordeling door de DCMR geen of weinig punten op (ongeacht het C.V.)Uw motivatie zal worden besproken tijdens het interview, indien de kandidaat hiervoor wordt uitgenodigd.
  • De door u aangeboden kandidaat beschikt over ervaring met beschrijven van AO/IC processen. Motiveer kort op welke wijze uw kandidaat hieraan voldoet.

Interesse in deze opdracht?

Zo werkt onze dienstverlening

Deze opdracht is gesloten, reageren is helaas niet meer mogelijk

Mis geen kans, word gratis lid

Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox

Gesloten