Gemeente Amsterdam

Informatiemanager

Gemeente Amsterdam

De opdrachtomschrijving

Deze inhuuropdracht verloopt via een aanbesteding. De opdrachtgever heeft eisen en wensen opgegeven. Aan de eisen moet je voldoen om kans te maken. Op de wensen kun je punten scoren.

De Eisen

  • De aangeboden kandidaat heeft aantoonbare ervaring met business- en informatieanalyse technieken: verander- en impactanalyse en met gegevens- en informatiemodellen.
  • De aangeboden kandidaat heeft minimaal 5 jaar ervaring als informatiemanager/(business)informatieanalist opgedaan.
  • De aangeboden kandidaat heeft aantoonbare ervaring met zowel de klassieke informatiemanagementtools zoals BiSL, ITIL en PRINCE2.
  • De aangeboden kandidaat is in het bezit van een erkende afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur in de richting van Informatiemanagement, Bedrijfsinformatica of Bedrijfskunde. Let op! De kandidaat moet het document meenemen naar het interview zodat de opdrachtgever kan controleren of deze voldoet. Indien het document niet aanwezig is of niet voldoet wordt het gesprek beëindigd en de offerte ter zijde gelegd.

De Wensen

  • De aangeboden kandidaat heeft ervaring met het in kaart brengen van bestaande IV-landschappen, en dit binnen bestaande kaders te vertalen naar een toekomstig informatielandschap, rekening houdend met benodigde voorzieningen, data governance en benodigde beheerorganisatie.Deze ervaring moet duidelijk zichtbaar uit het CV naar voren komen.
  • De aangeboden kandidaat heeft ervaring met het in kaart brengen van bestaande IV-landschappen, en weet dit binnen bestaande kaders te vertalen naar een toekomstig informatielandschap, rekening houdend met benodigde voorzieningen, data governance en benodigde beheerorganisatie.Het aantal jaren ervaring dient duidelijk te blijken uit het cv.
  • De aangeboden kandidaat heeft kennis en ervaring met transities (verandering) van organisaties en het hierbij overzetten en inrichten van werkprocessen en bijbehorende informatievoorziening.
  • De aangeboden kandidaat heeft een afgeronde hbo/wo opleiding richting Informatiemanagement, Bedrijfsinformatica of Bedrijfskunde.Het diploma van deze opleiding moet worden toegevoegd.
  • De kandidaat heeft ervaring met business- en informatiearchitectuur en is bekend kwaliteitsaspecten zoals informatieveiligheid en privacy.Deze ervaring moet duidelijk zichtbaar op het CV naar voren komen.
  • De aangeboden kandidaat heeft gevoel voor bestuurlijke- en organisatorische verhoudingen.Deze ervaring moet duidelijk uit het CV naar voren komen.
  • De aangeboden kandidaat beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden.Dit moet duidelijk naar voren komen tijdens het sollicitatiegeprek.
  • De kandidaat beschikt over wo denk- en werkniveau, behaald door een afgeronde wo studie en of door werkervaring.

Interesse in deze opdracht?

Zo werkt onze dienstverlening

Deze opdracht is gesloten, reageren is helaas niet meer mogelijk

Mis geen kans, word gratis lid

Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox

Gesloten